SINMA ONDARA COL·LOCA CONTENIDORS AERIS EN ELS CARRERS SANT JAUME I PINTOR SOROLLA PER A SUBSTITUIR ALS SOTERRATS

A causa de les avaries i les males olors, i amb l’objectiu d’evitar molèsties i millorar el servei de recollida de fem, s’ha procedit a la substitució de dues illes de contenidors soterrats dels carrers Dénia i Pintor Sorolla

Ondara, 30.10.18. El Regidor delegat de l’empresa municipal SINMA Ondara, Francesc Giner, ha informat que a causa dels problemes mecànics, d’avaries i de males olors d’algunes illes de contenidors soterrats, i amb l’objectiu d’evitar molèsties i millorar el servei de recollida de fem que es presta a la ciutadania d’Ondara, s’ha procedit a la substitució de dues illes de contenidors soterrats per altres contenidors aeris.

L’illa de contenidors soterrats del carrer Dénia cantó amb Sant Jaume s’ha substituït per una illa completa de contenidors de recollida selectiva en el carrer Sant Jaume, a uns metres de l’anterior, on s’han col·locat contenidors aeris per a depositar de forma selectiva el paper i cartó, plàstics, envasos metàl·lics i vidres, a més de residus orgànics.

01 - Retirada Carrer Dénia 101 - Retirada Carrer Dénia 2

01 - Retirada Carrer Dénia 301 - Retirada Pintor Sorolla 1

Les obres realitzades per la Brigada Municipal han englobat a més la delimitació de l’espai mitjançant senyalització horitzontal i l’habilitació d’un nou pas de vianants al carrer Sant Jaume per a accedir a aquesta nova zona de contenidors de forma directa i segura.

Nova ubicació 2Nova ubicació 1

D’altra banda, els contenidors soterrats de residus orgànics ubicats al carrer Pintor Sorolla (plaça de la Pilota) s’han substituït per altres aeris en la mateixa ubicació.

01 - Retirada Pintor Sorolla 201 - Retirada Pintor Sorolla 3

02 - Estat Contenidors Carrer Dénia 1 01 - Retirada Pintor Sorolla 4

Des de l’Ajuntament d’Ondara i des de l’empresa municipal SINMA es pretén, amb aquestes mesures, evitar les molèsties dels contenidors soterrats en aquests emplaçaments. Els motius per a la seua retirada són els problemes d’olors i abocaments líquids depositats en el fons dels contenidors soterrats, i els problemes amb els motors que realitzen l’elevació de la plataforma on es troben depositats els contenidors d’orgànic.

02 - Estat Contenidors Pintor Sorolla 102 - Estat Contenidors Carrer Dénia 3

Segons va explicar en l’últim ple el Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner, els contenidors soterrats d’Ondara estan obsolets pel seu sistema mecànic d’emmagatzematge i de buidatge; i això estava motivant situacions de males olors i contínues avaries. Per això, la seua substitució per altres contenidors aeris en aquests casos és la millor opció, com assegura Francesc Giner.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.