CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 27 OCTUBRE

20181027_111543 20181027_112701 IMG-20181030-WA0006 IMG-20181030-WA0004

BENJAMÍ

CB Calp 15 – 27 EE Ondara

Aquest dissabte el benjamí es va pegar bona matinada per a anar a Calp a jugar. El segon partit d’aquest equip i el primer amb victòria. El partit va començar molt igualat però una bona defensa dels nostres va fer que l’adversari no ho tingueren fàcil a l’hora d’atacar i finalment aconseguint esta merescuda victòria.

Com ja vam dir la setmana passada, aquests xiquets van a donar guerra.

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ A

EEM ONDARA 28 – 69 UPB GANDIA

El dissabte, l’aleví masculí va rebre al pavelló d’Ondara al complicat rival de Gandia. El partit com tots els d’aquesta volta es presentava complicat, ja que tots els equips als que s’enfrontaran presenten un gran nivell. No obstant, els nostres eixiren amb ganes de jugar bé i fer el seu joc. El partit va començar basat principalment amb transicions ràpides per part dels dos equips que es van igualar en el marcador. Llàstima que els nostres no pogueren aguantar aquest ritme durant tot el partit i degut a moltes errades defensives i falta de intensitat, l’equip visitant aconseguí una important avantatja en el marcador arribant al resultat final de 28 – 69. Animar als jugadors per a seguir treballant i aprenent d’aquests partits tan complicats.

ALEVÍ MASCULÍ B

EL VERGER 46 – 6 EEM ONDARA

Tercera jornada de l’alevi amb no massa bones sensacions. Aquesta vegada contra el poble veí, una derrota tot i que la pista i les condicions meteorològiques eren diferents al que estem acostumats, no és excusa per justificar el nostre joc que en cap moment va estar al nivell dels contrincants. No obstant, ja veiem alguns canvis positius en l’equip i seguirem treballant perque milloren diferents aspectes i detalls que són el que no ens permeten poder competir amb aquests equips més desarrotllats.

INFANTILS

INFANTIL MASCULÍ

EEM ONDARA 15 – 65 UPB GANDIA

Dissabte ens arribava el Gandia, favorit del grup, i més vegent l’alçada de tots els seus infantils molt superiors als nostres. Tot i això s’intentà no eixir amb por i dubtes sinó de lluitar tot el que es poguera per donar bona imatge i posar-ho el més difícil possible a l’equip rival. Tot i que el partit va estar dominat per l’equip visitant, hi hagué alguns quarts que es va poder competir de tu a tu amb ells, amb parcials igualtats i on fins el descans la diferència rondava els 20 punts. Ja en els últims tres quarts, els visitants apretaren més encara la seua defensa a tota pista que va fer que es perderen molts balons. A pesar del resultat, bona imatge de l’equip durant gran part del partit i on les pèrdues i el balanç defensiu, juntament amb la complicació dels rebots, va fer que s’endugueren la victòria. Bon esforç dels nostres que de segur que aquests partits serveixen per millorar en molts aspectes.

CADETS

CADET FEMENÍ

EEM ONDARA 58 – 26 UPB GANDIA B

Molt bon partit de les nostres xiques del cadet que van competir el passat diumenge en casa front al Gandia. Després del treball de la defensa pressionant durant tota la setmana, les cadets arribaren al partit agobiant a les rivals des del minut zero. Encara que al principi es van veure alguns desajustos defensius, males col·locacions i poca velocitat de reacció, conforme anava passant el temps les ondarenques es trobaven més còmodes i a partir de furtar dos balons i aconseguir 4 puntets fàcils, la cosa anava més fluïda tant en atac com en defensa.

Continuem treballant per a arribar a competir contra equips com el Dénia i quedar, encara que siga, segones de grup. Pròxim encontre en Alberic, que de segur ens donarà guerra.

CADET MASCULÍ

UPB GANDIA 79 – 39 EEM ONDARA

L’equip cadet es desplaçava diumenge de vesprada per jugar davant el que possiblement siga el favorit del grup. Els nostres van fer un gran partit, a pesar de la diferencia física evident entre ambdós equips. El primer quart va ser una mostra del que l’equip pot donar fins que aguanten les forces, quedant 26-23 i fent un gran joc però concedint massa cistelles al contraatac. El segon, l’equip local apretà en defensa i costà molt encistellar, només 3 punts, arribant al descans 42-26. Després del descans els nostres ho intentaren però el baixó físic, juntament amb la pujada d’intensitat de l’altre equip va fer que es perderen molts balons, podent canviar jugadors i que no es notara la baixada de nivell de l’equip. En canvi, els nostres la rotació de banqueta és molt més escassa. Ja a meitat de l’últim quart tancaren acta amb aquest resultat. Partit que demostra clarament que mentre el físic aguanta es pot competir davant tots però les segones parts dels partits ens penalitzen molt aquest aspecte, així com la profunditat de banqueta. Continuarem treballant per poder competir davant aquest rivals tan forts.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

LA TERRAZA CB.OLIVA 48 – 34 EEM ONDARA

El dissabte les nostres jugadores es desplaçaren fins la localitat d’Oliva per a disputar el seu partit de la jornada de lliga. El partit es presentava complicat ja que les nostres tan sols eren 6 jugadores degut al gran nombre de lesions que estan sofrint en aquest moments 4 de les altres jugadores. A pesar de açò, les nostres eixiren en una nova mentalitat de disfrutar a pesar de les males circumstancies de l’equip, i així ho van fer i a més amb un grandíssim joc per part de les nostres que estigueren en tot moment en el partit arribant al descans a tan sols 7 punts de diferencia en l’equip rival. En la segona part es va notar el baix nombre de jugadores i el físic va permetre a les d’Oliva allunyar-se en el marcador, no obstant les nostres continuaren fins al final amb molt bona actitud i amb bon joc, arribant al resultat final de 48-34. Felicitar a les jugadores per el gran treball i sacrifici realitzat, i que aquest es el camí a seguir per a continuar, principalment, disfrutant del basquet.

JUNIOR MASCULÍ:

EEM ONDARA 57 – 65 CD DON BOSCO VLCA

Els juniors de l´escola no jugaren un bon partit i els faltà continuïtat per endur-se la victòria front el Don Bosco de València. Jugaren excessivament individualistes i aquest fet mai porta bons resultats.

Un tercer quart molt dolent que es perdé per 8-19 li donà un avantatge de 35-50 als valencians a falta dels últims 10 minuts. Els d´Ondara ho intentaren però quan es depèn tan a sovint de l´orgull i de les remuntades no sempre s´aconsegueixen.

Esperem que es millore el joc per a no haver d’apel·lar a l´heroica en tots els partits.

Jugaren i anotaren: Jordi, Arnau, Pere (9), David (5), Pau (6), Joan (2), Adrian (9), Rubén (7), Héctor (12), Sergi (5) i Nicola.

Publicado en Esports.