L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA COMPTA AQUEST CURS 2018-2019 AMB 125 INTEGRANTS

 

El divendres va tindre lloc la presentació dels equips de l’escola de gimnàstica rítmica al pavelló municipal

escola ondara (1)

Ondara, 29.10.18. Divendres passat 26 d’octubre va ser presentada oficialment l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara temporada 2018-2019; una escola que compta aquest nou curs amb 125 participants en les diferents categories: 8 en babys, 21 en prebenjamí, 25 en benjamí, 31 en aleví, 22 en infantil, 15 en cadet i 2 en categoria juvenil. La presentació va tindre lloc al Pavelló Municipal, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, i celebrat en presència de les famílies, que va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa.

entrenadores i regidoraequips escola ondara (1) equips escola ondara (2)equips escola ondara (3) equips escola ondara (5)equips escola ondara (8) equips escola ondara (10)equips escola ondara (11)

L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica està coordinada per Alicia Ivars i compta amb Irene Esteve, Natalia Cholbi, Sandra Gamero i Alba Fornés com entrenadores.

La presentació de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara va començar amb vistoses exhibicions, entre elles les de les alumnes del conjunt aleví, que recentment s’han proclamat campiones en la primera fase provincial de la Lliga Interclub; el cadet de Xàbia, que participarà al campionat d’Espanya i on hi ha 3 alumnes procedents de l’Escola d’Ondara; i Isabel Cano, de nivell nacional, subcampiona provincial i també procedent de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara.

Després de les exhibicions, van ser presentats tots/totes els/les integrants de l’escola, des dels més menuts als més majors. Cal destacar que enguany l’escola de gimnàstica d’Ondara compta amb 4 xiquets més, dos en categoria baby i altres dos en aleví. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, els ha desitjat molta sort a tots i totes aquesta temporada, i que gaudisquen practicant aquest esport. A més, ha agraït a les famílies la seua confiança en les Escoles Esportives Municipals d’Ondara.

Més fotos presentació:

Rhttps://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=2085479908138773&__tn__=-UC-R

Publicado en Actualitat, Esports.