LA CURSA SOLIDÀRIA D’ONDARA VA RECAPTAR AHIR 5.120 EUROS A FAVOR DE L’AECC

preparant la cursa (6)

La ciutadania d’Ondara i de la comarca es va bolcar en aquesta causa solidària

Ondara, 22.10.18. Les previsions meteorològiques no van impedir finalment la celebració de la I Cursa Solidària d’Ondara a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que va tindre lloc ahir diumenge 21 d’octubre amb una alta participació de persones de totes les edats. Un esdeveniment solidari organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i la Junta Local de l’AECC, amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, que va aconseguir el seu objectiu: recaptar fons per a la lluita contra el càncer. Es van recaptar un total de 5.120 euros, que van ser lliurats simbòlicament en un gran xec a nom d’AECC, que va ser atorgat per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, a la presidenta de la Junta Local d’AECC, Mª Carmen Bisquert, qui va destacar en el seu discurs la importància de la prevenció precoç en el càncer de mama.

recaptacio per AECC (4) recaptacio per AECC (2)

José Ramiro i Mar Chesa han agraït l’esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC en l’organització de la cursa, així com han expressat el seu agraïment a totes les persones que han col·laborat, tant negocis i empreses, com a participants en la cursa. Un total de 714 persones es van inscriure prèviament en la cursa, si bé una vintena més van acudir directament a inscriure’s ahir diumenge. Més de 100 corredors i 600 caminants van arribar a meta. A més, 160 empreses locals i comarcals han contribuït econòmicament en la cursa solidària.

participants en la cursa (6)participants en la cursa (9)

La cursa va tindre 4.500 metres de recorregut (amb eixida i arribada al Centre Social) per un circuit urbà pel pla parcial Tossals, que va ser realitzat tant per caminants com per corredors. Totes les persones inscrites van rebre una camiseta commemorativa de la cursa. Per a animar la cursa, es va oferir una classe dezumba”, a càrrec de la professora Esther Calatayud (dels cursos de cultura que ofereix l’Ajuntament d’Ondara).

zumba (2)

Es van lliurar trofeus als tres primers classificats de cada categoria. Els tres primers classificats homes i dones van ser els següents:

Homes

1 MIQUEL PIERA SENDRA C. A. Dianium Senior masc 0:14:49

2 MAXIMO FOLQUES LORENTE C. E. Dorsal 19 Pego Veterans A masc 0:15:39

3 MAURICIO CABALLERO C. A. Els Oliveros Senior masc 0:15:54

Dones

1 NATALIA CAMPOS GALDO C. Córrer El Garbí Veterans A fem 0:19:23

2 LOUISA AMBLER C. A. Corremundos Veterans C fem 0:19:58

3 NAILA PEREZ SASTRE C. A. Cametes Senior fem 0:20:08

lliurament premis (2)lliurament premis (5) lliurament premis (15)lliurament premis (20) lliurament premis (22)lliurament premis (39) lliurament premis (45)lliurament premis (51)

Més fotos de la Cursa Solidària:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=2074766009210163

Les classificacions es poden consultar en somesport:

https://www.somesport.org/solidariaondara/2018/general_solidariaondara_18.php

https://www.somesport.org/solidariaondara/2018/categories_solidariaondara_18.php

https://www.somesport.org/solidariaondara/2018/clubs_solidariaondara_18.php

Publicado en Actualitat, Esports.