CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 13 OCTUBRE 2018

ALEVÍ MASCULÍ A

EEM ONDARA 20 – 49 C.B. GENOVÉS GSPORT

Primer partit de lliga per al nostre equip aleví, el qual en aquesta temporada jugaran en N2, lliga en principi complicada però en la que els nostres intentaran competir en cada partit per així aprendre de la millor manera possible. El passat dissabte ens visità l’equip de Genovés, equip fort i amb molta tradició en el bàsquet. El partit va començar igualat per part dels dos equips, amb bones defenses i amb atac fluïts basats principalment en les transicions ofensives ràpides que acabaren en cistelles, arribant així amb un empat en el primers quarts. A partir de aquest moment, els nostres jugadors degut al desgast físic i a la gran qualitat de alguns jugadors de l’equip rival, començaren a perdre molts balons cosa que els va castigar i que allunyà considerablement a l’equip visitant en el marcador arribant al resultat final de 20-49. Donar ànims als joves jugadors per a que comencen aquesta nova lliga amb motivació i amb ganes de aprendre de bons equips.

INFANTIL FEMENÍ

C.B OLIVA 25 – 43 EEM ONDARA

Comencem una altra temporada amb aquest equip que tant bones sensacions ens va donar la temporada passada. Primera victòria davant un equip com el Oliva, rocós però poc treballat en atac. Les nostres van començar el partit amb un bon parcial de 0-10 però en el segon i tercer quart les jugadores d’Oliva van fer una defensa prou bona on les nostres xiques no podien quasi penetrar obligant a les nostres a fer tirs exteriors amb poca fortuna. No va ser fins la segona part de l’encontre on les nostres es van ficar en el partit posant en pràctica tot lo aprés i que va donar avantatges de més de 25 punts. Ara cal pensar en el següent partit davant Alzira, el rival més fort, el proper dissabte on el públic i la fermesa de les nostres infantils faran que aquest siga un partit molt competit.

INFANTIL MASCULÍ

EEM ONDARA 51 – 14 CB PEGO

Primer partit del nostre infantil masculí, pràcticament de primer any, en aquesta lliga de N2 que de segur va a ser molt exigent per als nostres. El partit era a casa i davant un rival que va disputar la fase d’ascens a N2. El partit, tot i que els nostres varen ser superiors al rival, no fou un partit especialment bo, ni en atac ni en defensa. Poca activitat defensiva i moltes errades en llançaments aparentment fàcils feia que el joc no fora massa vistos. No es trobava el ritme de joc al qual aquest equip ens té acostumats i es va veure un joc espès i a vegades falta de idees on predominava més les individualitats que el joc en equip. A pesar d’això, victòria per als nostres però on s’ha de millorar molts aspectes del joc per poder afrontar els propers partits. Desitjar una prompta recuperació a Josep que no va poder disputar el partit per lesió.

CADET FEMENÍ

EEM ONDARA 40 – 0 LA ENCARNACIÓN SUECA

Aquest cap de setmana disputarem en casa la primera jornada de la lliga. El rival era Encarnación Sueca, el qual es va presentar amb tan sols 6 jugadores. Les nostres xiques no van desaprofitar l’ocasió per fer un dur treball en defensa i amb bons contra-atac aconseguiren tancar l’acta abans d’arribar al descans. El proper encontre serà contra el Dénia 04, un equip molt treballat durant aquests últims tres anys que esperem millorar el resultat que varem tindre contra elles en la Lliga Valenciana.

CADET MASCULÍ

EEM ONDARA 59 – 74 CB SUECA A

Primer partit del cadet masculí en N2. El partit s’afrontava amb algunes baixes importants i amb reforços de 4 infantils, però tot i això els nostres tenien ganes de començar la lliga competint davant un rival que ens superava en físic a quasi tots dels nostres. El partit començà amb un parcial de 0-8 per als visitants, però els nostres reaccionaren i tornaren el parcial de 7-0, arribant a la fi del primer quart 3 baix. El parcial del segon quart fou el mateix per ambdós equips, mantenint-se la diferència en el marcador. L’equip estava jugant bastant bé i amb gran aportació dels infantils. El tercer quart fou la clau, on els visitant trencaren el partit davant la sequía anotadora dels nostres i en l’últim, tot i tornar a estar igualat el tanteig, no es va poder recuperar la diferència del quart anterior. Aquest partit ens serveix per veure les coses a treballar i el nivell dels equips en una lliga que serà molt difícil aconseguir un resultat positiu cada partit.

JUNIOR FEMENÍ:

EEM ONDARA 32 – 63 UPB GANDIA

Nova temporada per a les xiques del juvenil, que van començar aquest diumenge front al complicat rival de Gandia. El primer partit va començar amb nervis per part de les jugadores ja que tenen ganes de fer una bona temporada i de millorar el resultats obtinguts en la anterior amb bon joc i amb ganes, i durant els primers quarts del partit així es va demostrar amb un bon joc per part de les nostres i amb cistelles ben elaborades tenint un marcador prou igualat al descans. No obstant, a partir d’aquest moment, hi hagueren moments de desconcentració que les jugadores rivals van aprofitar per a fer cistelles fàcils i allunyar-se en el marcador. S’arribà al resultat final de 32-63 per a les visitants i açò els va servir per adonar-se que en aquests nivells qualsevol error o desconcentració es de vital importància per a poder competir els partits. Animar a les jugadores per a seguir treballant.

JUNIOR MASCULÍ:

C.B. ALCOI 63- 33 E.E. ONDARA

Dura derrota dels juniors en la seva visita Alcoi que no fa més que refermar la idea prèvia que en aquesta categoria hi ha molt de nivell i que els nostres jugadors hauran de progressar en les seues capacitats per a ser més competitius.

L´Alcoi proposà un ritme de partit molt alt amb atacs ràpids i una defensa molt pressionant que els nostres sols poderen aguantar els 2 primers quarts arribant al descans 22-21.

En la segona part, els de la Marina pensaven que podrien jugar més còmodes i desenvolupar el seu joc però no fou així. És més, en cap moment els nostres jugadors estigueren còmodes en atac i els raquítics 33 punts finals així ho demostren, i per contra, els alcoians mostraren un encert en el tir de mitjana i llarga distància que acabà trencant totalment el partit.

Encontre per adonar-se´n de l´exigència de la lliga i continuar millorant encara amb més motivació.

Jugaren i anotaren: Jordi, Arnau, Pere (7), Pau, Vicente (9), Joan (2), Adrian, Rubén (7), Héctor (5), Nicola i Sergi (3).

Publicado en Esports.