CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 20 OCTUBRE 2018

20181020_12460620181020_125308 20181020_125328 (1) 20181020_125439

BENJAMÍ

EEM 21 – 26 Pedreguer

Aquest dissabte el benjamí va debutar en la lliga CEMA, sent per a la majoria de xiquets i xiquetes de l’equip d’Ondara el primer partit de la seua vida. Varen començar un poc nerviosos i desorientats amb la qual cosa l’adversari va aprofitar per fer-nos una mitja part de 13-5, però al descans, parlant dels errors que estàvem cometent i com podríem millorar-los, van entrar en el partit remuntant i fent que, la derrota finalment, no fora de tanta diferencia. Tan sols és el principi i no ha anat malament, de segur que aquests xiquets i xiquetes donen molta guerra durant la temporada!

ALEVÍ MASCULÍ B

EEM ONDARA 11 – 52 UPB Gandia

Com el benjamí, l’Alevi B, que enguany és mixte, també debutava en casa. Primer partit de lliga i comencem fort, contra un equip superior físicament, visible a simple vista. Vam començar amb un parcial més o menys igual, però el desgast físic dels nostres va apareixer de seguida, la qual cosa va fer que les finalitzacions no foren efectives i no aconseguir anotar cistelles. L’equip contrari aprofitava els errors dels nostres ja que, sent bastant superiors en altura, agafaven el rebot i ens feien contra-atacks ràpits en els quals els nostres jugadors no podien arribar-hi. Seguirem treballant el físic per poder disfrutar una mica d’aquests partits.

INFANTIL FEMENÍ

EEM ONDARA 70 – 30 NB ALZIRA

Segona jornada de la lliga regular on les nostres infantils es van enfrontar a l’infantil femení d’Alzira. Tot i jugar dins de casa, les nostres van eixir molt confiades en el primer quart on les jugadores de fora es van ficar amb un parcial de 2-6. El segon quart va ser una altra història on les fémines van demostrar que son un equip que no té por ni al primer classificat de la lligueta, fent un parcial de 12-0. La feina en defensa va ser impecable amb una gran aportació de Claudia. Ja en la segona part de l’encontre les nostres infantils van gaudir del seu joc intens anotant una ampli marcador que no va reflectir la bona feina que va fer l’equip contrari, ben organitzat i amb una eixida al contraatac que les nostres quasi no podien parar. Tot i que el partit era competit, les ondarenques van posar uns parcials en el marcador que les rivals no pogueren fer res en l’última part del partit. Bé, ara ja només queda felicitar a aquest equip que de segur ens donarà bones alegries aquest any.

INFANTIL MASCULÍ

CB GENOVÉS 41-38 EEM ONDARA

Diumenge de mati es desplaçava l’infantil masculí fins la localitat de Genovés per jugar davant un equip al que sempre motiva i agrada, ja que és un club de molta tradició de bàsquet a la CV. Partit marcat per la intensitat defensiva d’ambdós equips que feia que cap jugador poguera anotar una cistella fàcil en joc. La igualtat va ser la tònica de tot el partit i on tots els parcials varen ser igualtats. Els nostres anaren per davant en el marcador en diversos moments del partit, però els locals obriren una xicoteta diferència en l’electrònic entre els sisè i sèptim quart arribant 10 dalt. Els nostres no deixaren de lluitar i en l’últim quart pogueren retallar la diferència fent un gran parcial i quasi remuntant el partit, però en un partit marcat per la baixa anotació al final va ser complicat. Tot i no ser un gran partit dels nostres en atac, on les errades baix de cistella i les pèrdues en les passades que originaven cistelles fàcils al contraatac, es pogué competir davant un equip d’un any més que els nostres i deixant clares mostres que aquest equip té molt a dir en aquesta lliga de N2.

CADET FEMENÍ

DÉNIA 04 60 – 19 EEM ONDARA

Millor resultat per a les nostres cadets que competiren el passat dissabte contra un dels equips de Dénia. Les locals anaren amb el cabet a la feina amb molt bones defenses i ràpids contra-atacs que encara que erraven el primer tir, sempre hi havia una jugadora del Denia que rematava la feina i això li ho penalitzava molt al conjunt ondarenc. A pesar d’això, el partit es veia molt competit fins a arribar al descans on el marcador es quedà 44 – 17. Just els primers 5 minuts després d’arrancar de nou l’encontre, les locals apretaren molt en defensa provocant moltes errades ofensives i aconseguint tancar l’acta en aquest quart.

Bona feina la de les xiques, que milloraren molt el seu joc ofensiu i esperem continuen en eixa línia per a arribar a la fi de la temporada amb un bon nivell competitiu.

CADET MASCULÍ

CB OLIVA 72-65 EEM ONDARA

Primer eixida del nostre cadet masculí on l’equip es desplaçava fins Oliva per jugar davant un equip que a priori es podia guanyar, però que degut a les nombroses baixes de l’equip i disposar de 8 jugadors, 4 d’ells infantils, feia difícil traure un resultat positiu. El partit començà amb intercanvi de cistelles per ambdós equips però un xicotet parcial dels nostres al final del primer quart va fer que els nostres acabaren aquest període amb 7 punts d’avantatge. El segon període fou molt igualat, mantenint-se la diferència aconseguida en el primer quart. Després del descans, es va produir la reacció de l’equip local, comandats pel seu jugador nº15 que es va imposar als nostres baix de cistelles i capgiraren el marcador abans de l’últim període. L’últim quart, igualtat en tanteig, tot i la gran actitud dels nostres, no es va poder remuntar el partit. Els nostres estaven morts físicament després de tot el partit on alguns no varen poder ni descansar més que dos minuts per falta d’efectius a la banqueta, i això es va notar en la segona meitat del partit. A pesar d’això, bona imatge dels nostres i agrair l’esforç dels jugadors durant tot el partit. Com no, agrair també als infantils per la seua ajuda i esforç en benefici de l’equip.

JUNIOR FEMENÍ:

EEM ONDARA 38 – 73 CB. JOVENTUT REST. CHALET SUIZO XÀBIA

El dissabte l’equip junior femení va rebre al pavelló a l’equip de la localitat veïna de Xàbia per a disputar el tercer partit de lliga. El nostre equip ve d’una setmana carregada de partits, disputant ni més ni menys que 3 partits en una setmana, cosa que es va notar en aquest últim partit. El partit es presentava prou igualat degut al bon joc que estaven realitzant les nostres en els últims partits, no obstant degut a una desconcentració a l’inici de partit, les de Xàbia aconseguiren una avantatja important en el marcador. A partir del segon quart les nostres reaccionaren realitzant un bon joc i retallant distancies abans del descans. A partir d’aquest moment, les nostres començaren a tindre més problemes degut a lesions de algunes jugadores, com per faltes personals, la qual cosa va fer que s’afrontaren a l’últim quart amb tan sols 6 jugadores. El resultat final va ser de 38 – 73 per a l’equip visitant, però seguir animant a les xiques per a que es queden amb les bones sensacions produïdes en certs moments dels últims partits.

JUNIOR MASCULÍ:

ESET ONTINET 91- 75 EEM ONDARA

Espectacular partit el que disputaren els equips d´Ondara i Ontinyent on predominaren els encerts més que les errades en ambdós equips.

El partit estigué igualat amb petits avantatges per als d´Ontinyent fins al descans. L´equip local pressionava tot el camp però els nostres aprengueren de les errades del partit anterior a Alcoi i superaren la defensa sense excessius problemes desenvolupant un joc col·lectiu molt atractiu acompanyat d´un gran encert en el tir. La mateixa descripció valdria per al joc dels d´Ontinyent arribant al descans amb els parcials de 29-24 i 26- 22 per als locals.

El tercer quart començà favorable per a l´Eset Ontinet augmentant la distància fins als 16 punts però una remuntada dels nostres deixà el tanteig en 66-63 i un parcial al tercer quart de 11-17.

En l´últim quart els ondarencs no pogueren mantenir el nivell físic que exigia el partit front un equip amb molta més altura i pes sota les anelles i els locals s´endugueren el partit per 91-75. Resultat que no desmereix el gran partit realitzat pels d´Ondara i que els mostra el camí a seguir en aquesta lliga Preferent.

Jugaren i anotaren: Jordi (4), Arnau, Pere (12), David (18), Pau (13), Vicente (2), Adrian (3), Rubén, Héctor (13), Nicola i Sergi (4).

Publicado en Esports.