200 ALUMNES D’ONDARA PARTICIPEN EN EL «BUS DE LA LLENGUA»

bus llengua (1)

Ondara, 27.09.18. El “Bus de la Llengua” ha estat ahir dimecres 26 i avui dijous 27 de setembre a Ondara, desplegant la seua activitat dins de la campanya «Sempre teua. La teua llengua», campanya institucional de promoció del valencià de la Generalitat Valenciana, impulsada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

bus llengua (5) bus llengua (4)

El “Bus de la Llengua” va arribar ahir dimecres i està fins avui dijous, ubicat al carrer Vicente Andrés Estellés – Prado. Al llarg d’ambdós jornades, els monitors i monitores del bus han realitzat activitats programades dirigides als/les alumnes del CEIP Sanchis Guarner d’Ondara. Més de 200 alumnes d’aquest centre han participat en les activitats; l’alumnat de 3r i 4t; una classe de 2n i una de 6è de primària. Així mateix, s’ha establit atendre el públic en general en el dia d’avui en horari de 13:00 a 15:20 hores.

La campanya «Sempre teua. La teua llengua» té per objectiu la promoció social del valencià i està fonamentada en els principis que inspiren la política lingüística de la Generalitat, que aposta per la diversitat lingüística i la cohesió social com a valors bàsics per a la consecució de l’equitat lingüística.

bus llengua (3) bus llengua (2)

El Bus de la Llengua compta amb la presència de dos monitors encarregats de realitzar els tallers dissenyats per a dinamitzar les visites, tant de centres educatius com de públic en general. La finalitat dels tallers és motivar i divertir els participants, per això cada proposta té en compte tant el component didàctic com el lúdic. En el bus es promou la diversitat lingüística mitjançant jocs i concursos que busquen la complicitat del públic.

bus llengua (7)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.