LA REGIDORIA DE JOVENTUT D’ONDARA PROPOSA PER AL 7 D’OCTUBRE LA SEGONA MOSTRA DE PINTURA MURAL “JOVE, TU QUÈ PINTES?”

L’activitat es farà al llit del riu Alberca amb la participació de joves de 12 a 35 anys; les persones interessades hauran de presentar un esbós del dibuix i ho pintaran amb esprais

Ondara, 03.09.18. Sota el títol “Un Riu Viu. Expressions plàstiques a l’aire lliure”, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per l’Alcalde, José Ramiro, ha organitzat, per segona vegada (la primera edició es va realitzar en 2016 amb una alta participació) una activitat per a la creació d’expressions plàstiques a l’aire lliure que tindrà lloc el diumenge 7 d’octubre a partir de les 9 hores, al llit del riu Alberca al seu pas pel nucli urbà; en la zona del pont del Prado. L’activitat va dirigida a joves de 12 a 35 anys.

Aquesta iniciativa ha sigut presentada hui per l’Alcalde i Regidor de Joventut, José Ramiro, i pels integrants de “Larouch Art de Carrer”, Kike Íñiguez i Ricardo Rotxa. José Ramiro ha fet una crida a la participació dels i les joves, que, d’aquesta manera, podran expressar la seua creativitat i inquietuds artístiques, al mateix temps que s’aprofitarà per a continuar fent aquest tipus d’activitats al llit del riu.

presentacio riu viu II

La proposta, que anima a participar als joves sota el lema “Jove! Tu què pintes?”, consistirà en una pràctica-taller de pintura mural realitzada amb esprais, supervisada per Larouch Art de Carrer al llit del riu, segons el disseny o esbós que els participants hagen presentat prèviament. Per a participar, els interessats hauran d’inscriure’s i enviar el seu esbós de la idea de mural (que haurà de tindre unes dimensions de 3×3 metres) al correu joventut@ondara.org. La temàtica de l’esbós és lliure. En l’activitat, se’ls proporcionaran els esprais i tot el material necessari (amb la col·laboració de Marina Color, Servicolor i Montana Color). A més, aquelles persones que vullguen pintar amb esprais i no hagen presentat esbós, podran fer-ho en el tram final del riu; se’ls proporcionarà pintures per a poder utilitzar les plantilles pròpies de Larouch. També hi haurà música en directe per a ambientar la jornada (a càrrec de «Va de Rock»); una carpa Larouch amb productes, i regals dels patrocinadors.

cartell riu viu 2018

En total es pintaran uns 120 m² del llit del riu Alberca al seu pas pel nucli urbà, des del pont del Prado cap al mar (es pintarà sobre la zona en què es va realitzar la primera edició de 2016, que la brigada d’obres municipal adequarà i pintarà prèviament amb una base blanca). Per a la realització d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Ondara compta amb una subvenció de 1.409,88 euros concedida per la Diputació Provincial d’Alacant. Les persones que desitgen més informació poden contactar amb el número 630849093 (per telèfon o wasap).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.