LA REGIDORIA DE SERVEIS SOCIALS D’ONDARA REP LA DONACIÓ REALITZADA PER CHARITY SHOP D’UNA GRUA MECANITZADA HOSPITALÀRIA

donacio charity shop

Des de la Regidoria de Serveis Socials s’agraeix a l’associació benèfica aquest gest en benefici de les persones que més ho necessiten

Ondara, 28.08.18. La Regidoria de Serveis Socials d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha gestionat la donació realitzada per l’associació benèfica Charity Shop d’Ondara, consistent en una grua mecanitzada hospitalària. La dita donació servirà perquè des de la Regidoria de Serveis Socials es puguen atendre les necessitats de la població.

La donació ha sigut realitzada per la presidenta de Charity Shop i membres de l’associació, i en la recepció de la grua hospitalària a l’Ajuntament d’Ondara han estat presents l’Alcalde, José Ramiro, i la Regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez. Ambdós han aprofitat per a agrair la gran labor solidària amb les persones més necessitades que realitza l’associació, i han destacat que en aquest cas, la grua mecanitzada hospitalària serà utilitzada en l’atenció a les persones que ho necessiten per part del departament de Serveis Socials d’Ondara.

L’associació Charity Shop disposa d’una botiga de caritat, amb articles de segona mà, en l’Av. Doctor Fleming d’Ondara, amb la que recapten fons per a destinar-los a obres benèfiques relacionades amb els serveis socials.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.