LA REGIDORIA DE JOVENTUT D’ONDARA ORGANITZA UNA JORNADA PER A CONÈIXER SEGÀRIA EL 20 D’OCTUBRE

segaria cartell finalitzat_edited

Segària…segur que la coneixes?” s’emmarca en la commemoració del Dia Mundial de la Protecció de la Natura

Ondara, 27.08.18. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per José Ramiro, amb motiu del Dia Mundial de Protecció de la Natura (l’efemèride del qual és el 18 d’octubre), ha organitzat per al dissabte 20 d’octubre una jornada a la Serra de Segària. Es tracta de “Segària…segur que la coneixes? Fem un passeig i comprova-ho”. Una cita dirigida a joves de 14 a 30 anys que tindrà l’eixida a les 9 hores des de l’aparcament de l’Alberg de Segària. Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar fins al 12 d’octubre a la Casa de Cultura d’Ondara.

La Regidoria de Joventut, en col·laboració amb l’empresa EducaVerd-GreenWalks ha organitzat aquesta jornada per a realitzar un passeig guiat per la Serra de Segària on es podran descobrir els diferents usos i propietats de les variades plantes i herbes que ofereix la serra de Segària; es tracta d’una oportunitat única, una experiència perfecta per a descobrir el que ens envolta i aprendre a valorar-ho i conservar-ho.

Des de la Regidoria de Joventut s’oferirà l’esmorzar a tots els/les joves inscrits/tes participants a la jornada.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.