FINS AL 21 DE SETEMBRE ESTARÀ OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER A LA VINTENA DE CURSOS QUE OFERTA ONDARA PER A L’ANUALITAT 2018-2019

  • Les novetats són els cursos de pound fit (posar-se en forma al ritme de rock), l’art com a teràpia i escriptura creativa

  • La primera setmana de setembre es realitzaran sessions de demostració i xerrades sobre els nous cursos

  • cursos cultura (2) cursos cultura (1)

Ondara, 27.08.18. La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha donat a conèixer la nova oferta de cursos projectats per l’Ajuntament per a l’anualitat 2018-2019, el termini d’inscripció de la qual estarà obert del 21 d’agost al 21 de setembre de 2018 a la Casa de Cultura. Es tracta d’una vintena de cursos de molt variada temàtica. Començaran a l’octubre, i estan organitzats per les Regidories de Cultura i Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Raquel Mengual ha destacat les principals novetats d’enguany; es tracta dels nous cursos de Pound Fit (un entrenament aeròbic inspirat a tocar la bateria); l’Art com a teràpia, i el d’Escriptura Creativa. També ha anunciat que la primera setmana de setembre, es realitzaran sessions de demostració o xerrades sobre els cursos nous, per a donar-los a conèixer a la ciutadania.

En la temàtica de balls, enguany s’ofereixen tres grups de dansa popular: per a xiquets de 6 a 11 anys (gratuït), per a principiants (a partir de 12 anys) i per a iniciats; un grup de danses del món; sevillanes (nivell iniciació i Nivell Avançat), flamenc, dansa del ventre, zumba (ambdós en horaris de matí i vesprada), i dos nivells (I i II) de salsa i batxata.

Els interessats a posar-se en forma podran apuntar-se en cursos d’hatha-ioga, gimnàstica de manteniment, Pilates (tres grups: Pilates-Fitness; Pilates, i Pilates Recuperació), la novetat del Pound Fit i el curs de mindfulness.

En l’apartat de llengües, s’impartiran tres nivells de valencià (elemental, mitjà i superior), i llengua dels signes. Quant a altres matèries, s’oferiran cursos de boixets i fotografia digital en quatre nivells (inicial, mitjà, avançat i superior).

A més, es torna a posar en marxa l’Escola Municipal de Teatre, amb tres grups: infantil (de 5 a 12 anys), jove (de 13 a 18 anys) i adults. També de nou s’oferirà la Batucada Infantil. I com a novetats en altres matèries, destaca el nou curs de l’art com a teràpia, i el curs d’escriptura creativa.

Per a realitzar cadascú dels cursos, el requisit és que hi haja un mínim de 10 persones inscrites (màxim 25 persones per curs). Per a més informació sobre els cursos, el preu i els horaris, es pot acudir a la Casa de Cultura. Les inscripcions es realitzaran del 21 d’agost al 21 de setembre de 2018 a la Casa de Cultura d’Ondara. Els/les joves d’Ondara d’entre 18 i 28 anys tenen un 10% de descompte en la matrícula de qualsevol curs. La inscripció per als cursos comporta el pagament del curs, i no s’acceptarà la devolució del mateix. Les persones interessades hauran d’aportar per a formalitzar la inscripció fotocòpia del DNI i del número de compte.

Publicado en Actualitat, Cultura.