IVACE ATORGA A l’AJUNTAMENT D’ONDARA UNA SUBVENCIÓ DE 92.000 EUROS PER A MILLORAR EL SEU POLÍGON INDUSTRIAL

L’Ajuntament aprova en el ple extraordinari una modificació de crèdits per a dedicar una partida econòmica a complementar la dita subvenció i a realitzar altres inversions financerament sostenibles

Ondara, 09.08.18. Ondara ha aprovat hui en sessió plenària una modificació de crèdits,argumentada per la Regidora d’Hisenda, Raquel López, per un import total de 70.000 euros per a realitzar inversions financerament sostenibles.

raquel lopez

L’aprovació s’ha realitzat per a sufragar, d’una banda, la part de l’aportació municipal de 40.550 euros corresponent a les obres de millora del polígon en la zona de serveis Marjals i l’Avinguda d’Alacant; i en el sector Marjals 5-6-7, després de la recent concessió d’una subvenció a l’Ajuntament d’Ondara de 92.571 euros per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) per a modernitzar el polígon industrial d’Ondara.

D’altra banda, la modificació de crèdits inclou la dotació d’una partida de 29.450 euros per a realitzar distintes millores energètiques en edificis municipals (com la instal·lació de gas canalitzat al Col·legi Sanchis Guarner, Escoleta, Pavelló i Piscina, entre altres, i el canvi de lluminàries en edificis municipals). La modificació de crèdits ha sigut aprovada per unanimitat de tots els grups polítics, Equip de Govern PSPV-Compromís i PP.

unanimitat

Respecte a l’ajuda concedida per Ivace per a millorar el polígon industrial d’Ondara, ascendeix a 92.571 euros i es divideix en dues anualitats, la de 2018 (s’han concedit 58.643 euros) i la de 2019 (33.928 euros). La proposta de millora presentada per l’Ajuntament d’Ondara engloba actuacions en dues zones diferenciades; la zona de serveis Marjals i l’Avinguda d’Alacant; i el sector Marjals 5-6-7. En el cas de la zona de serveis Marjals i l’Avinguda d’Alacant, les actuacions incloses en la petició de subvenció són la millora de l’enllumenat públic (canvi de lluminàries per LED); l’ambientació paisatgística i millora del trànsit mitjançant la construcció d’una mitjana i dues rotondes (incloent arbratge com a millora ambiental); la millora de la senyalització i identificació de carrers, la millora de la senyalització horitzontal i vertical, o la millora de la mobilitat urbana mitjançant la creació d’un carril bici. Respecte al sector Marjals 5-6-7, s’inclouen les següents millores de: enllumenat públic, senyalització horitzontal, vertical, identificació de carrers, paisatgística (mitjançant actuació en zona verda), de la imatge del polígon, i de la mobilitat urbana mitjançant la creació d’un carril bici.

Publicado en Actualitat, Notícies.