EL GRUP NORD-AMERICÀ TEXAS MOSAIX ACTUARÀ EL DIMARTS 3 DE JULIOL A LA PLAÇA DE BOUS EN UN CONCERT SOLIDARI

El grup nord-americà Texas Mosaix, famós per interpretar versions de Disney així com per cançons de rock, gospel, country i jazz, actuarà aquest pròxim dimarts 3 de juliol a la Plaça de Bous d’Ondara a partir de les 20h. Es tracta d’un concert solidari que té com a objectiu no recaptar diners sinó menjar. La idea és que les persones que vulguen acudir al concert porten 1 kg d’aliment ja que l’entrada serà gratuïta. Tot el menjar que aporte la gent anirà destinat a les persones necessitades d’Ondara.

Texas Mosaix interpretarà cançons de diversos estils, tots ells d’origen nordamericà. És una banda formada per 31 membres amb la particularitat que també disposen d’instruments de vent. En el concert col.laboren l’Ajuntament d’Ondara, la Fundació Pastor Cabrera i Extiende Tu Mano, Menjador Social de Dénia.

Publicado en Actualitat, Cultura.