L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX L’OR EN CATEGORIA BENJAMÍ I CADET EN LA FINAL AUTONÒMICA DE LLARGUES 2018

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va aconseguir dissabte passat 23 de juny uns magnífics resultats en les finals autonòmiques de llargues dels XXXVI JECV, en ser la campiona autonòmica de les categories benjamí i cadet. El carrer Sant Benet, on està ubicat el Trinquet Municipal d’Ondara, va acollir un gran espectacle de l’esport autòcton amb els millors equips d’aquesta temporada en la modalitat de “llargues”, en una jornada organitzada per la Federació de Pilota Valenciana, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va protagonitzar molt bones partides. L’equip Benjamí d’Ondara, integrat per Arnau Mas, Dani Serra, José Miguel Sastre, Uxue Arbona, Taylor Beesley, Izan García, Marc Agulles i Pau Agulles, va quedar campió autonòmic en la modalitat “perxa” de la seua categoria, després de guanyar en la final a l’equip de Sella Relleu per 30 a 0 .

L’equip Cadet, format per Raül Blasco, Josep Sapena, Andreu Mas i Adrià Duro, va aconseguir l’or autonòmic, després de guanyar en la final de llargues a l’equip de Petrer 30 a 20.

El lliurament dels trofeus va comptar amb la presència de Vicent Molines, Vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, i de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa. Ambdós han felicitat als pilotaris d’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors, Juanma Garrido i Néstor Portes, pels seus magnífics resultats en la modalitat de llargues amb la que culmina una gran temporada.

CLOENDA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA 2017-2018

El dissabte 23 de juny es va celebrar al Trinquet Municipal d’Ondara la cloenda de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, que ha sigut entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, i que ha comptat aquest curs 2017-2018 amb un total de 27 alumnes (comptant per primera vegada amb una xiqueta), que s’han integrat en les diferents categories: prebenjamí (2), benjamí (6), aleví (4), infantil (4), cadet (8) i juvenil (3).

Tots els alumnes de l’escola van ser presentats pel coordinador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Juanma Garrido, i se’ls va fer lliurament de la xapa de les Escoles Esportives, per a posteriorment, realitzar la foto de família amb tots els integrants.

L’acte va estar organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, qui va tindre unes paraules d’agraïment per als participants en aquesta escola de l’esport autòcton; alumnes, famílies i entrenadors.

20180623_194147 FB_IMG_1529826694109

Publicado en Esports.