CINC TRIATLETES DEL CLUB DE TRIATLÓ D’ONDARA TRI-ESPORT PARTICIPARAN AQUEST DIUMENGE EN L’IRONMAN D’ÀUSTRIA.

Cinc triatletes del Club de triatló Ondara Tri-Esport participen aquest diumenge 1 de Juliol en l’IRONMAN D’ÀUSTRIA, en la població de Klagenfurt, al sur del país. Els cinc components de l’Ondara Tri-Esport que estarà en l’eixida d’aquesta dura prova de triatló de llarga distància són Sergi Torres, Jaume AparisiJoanfe Ribes, Ivan Payà i Ferran Giménez.

Tots ells tractaran d’arribar a meta després de superar 3,8 km de natació en aigües obertes en el llac Wörthersee acabant l’últim km de natació per un canal a contracorrent, continuar amb 180 km de ciclisme completament sol (sense poder agafar la roda de cap altre participant, el que es denomina “No drafting”), i amb un desnivell positiu de més de 1.600 metres i, per acabar la prova, hauran de córrer una marató de 42,2 km de carrera a peu en un circuit a dues voltes per les voreres del llac i la localitat de Klagenfurt.

Han sigut molts mesos de preparació i els 5 components d’aquest club estan molt il·lusionats per poder acabar aquest important repte.

IMG-20180527-WA0008
Foto: Entrenament de preparació anada i tornada a València
Nota de l’Ondara Tri-Esport.
Publicado en Associacions.