CULMINA L’ACTIVITAT EXTRAESCOLAR IMPARTIDA PER LA POLICIA LOCAL ALS COL·LEGIS D’ONDARA

 

 

Un centenar d’alumnes han participat en la formació d’educació viària i tallers impartida per la unitat GEVAT

Ondara, 18.06.18. Durant aquest curs escolar 2017-2018, els components de la unitat GEVAT (Grup d’educació Vial i Agent Tutor) han realitzat activitats extraescolars per als alumnes del CEIP Sanchis Guarner i Marjals d’Ondara.

diplomes extraescolar educacio vial (3)

Un centenar de xiquets i xiquetes han rebut formació tant d’educació viària com tallers dels conceptes de civisme, valors i respecte al medi ambient, a l’espai públic i als altres. L’objectiu era conscienciar-los sobre la importància del civisme i la bona convivència. Divendres passat 15 de juny es van repartir, al Col·legi Sanchis Guarner, els diplomes que acrediten l’assistència dels alumnes a les accions formatives impartides per part de la Policia Local d’Ondara. El lliurament dels diplomes va comptar amb l’assistència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, i els agents que han impartit les classes.

davdav

La Unitat Gevat compta amb la participació de quatre agents de la Policia Local d’Ondara, i la seua activitat s’exerceix als centres escolars de la població. Des de la unitat s’ha detallat, en un informe al director del centre, el resultat de l’activitat, que s’ha qualificat com molt positiva, i s’ha avançat que ja s’estan preparant les activitats per al pròxim curs, que inclouran un taller mòbil de trànsit perquè l’alumnat puga posar en pràctica el que ha après.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.