COMENÇA A ONDARA EL TALLER D’OCUPACIÓ PER A JOVES “T’AVALEM” QUE DURANT UN ANY ADEQUARÀ LA PLAÇA DE BOUS

Aquest programa mixt d’ocupació, que comença el proper dilluns, permetrà a 10 joves desempleats menors de 30 anys treballar i formar-se

Ondara, 15.06.18. Dilluns que ve 18 de juny comença a Ondara el Taller d’Ocupació “T’avalem”, dirigit a joves de 16 a 30 anys, que tindrà una duració de 12 mesos. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Personal, Raquel López, s’han reunit aquesta setmana a l’Ajuntament d’Ondara amb les persones seleccionades pel Servef per al taller. Deu joves menors de 30 anys i dos docents han sigut contractats gràcies a la subvenció de 199.830 euros concedida a l’Ajuntament d’Ondara pel SERVEF (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball) per a la realització d’aquest Taller d’Ocupació emmarcat en el programa “T’avalem”, en les especialitats de “fàbriques d’obra” i “operacions auxiliars d’obra de fàbriques i cobertes”. La tramitació de la subvenció “T’avalem” ha sigut gestionada per la Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica que dirigeix José Ramiro, a través de l’oficina ADL-Afic d’Ondara.

tavamen ondara

L’objecte de l’actuació és l’adequació de la Plaça de Bous d’Ondara (reposició d’abeurador i «burladers», condicionament de corrals, neteja de la façana i museu taurí ). Per mitjà d’aquest taller, els seus 10 joves integrants rebran formació bàsica i també tècnica, a més de realitzar els treballs en les especialitats de fàbriques d’obra i operacions auxiliars d’obra de fàbriques i coberta. Les persones seleccionades tindran un contracte de formació i rebran un salari.

El projecte “T’avalem” concedit a Ondara es desenvoluparà en un període de dotze mesos, equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, que també estarà dirigida a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional, als efectes de què es dedicarà a formació per a l’ocupació un mínim del 25% de la duració del projecte. La formació adquirida per l’alumnat serà objecte d’acreditació, mitjançant Certificat d’Aprofitament, per part del Servef.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.