EL CENTRE COMERCIAL PORTAL DE LA MARINA I L’AJUNTAMENT D’ONDARA PREMIEN LA INNOVACIÓ EN LA SEGONA EDICIÓ DEL PROJECTE WONDERFUL DE LAR ESPANYA

evento 4 eveto 1

Ondara, 13.06.18. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i Carlos Fita, gerent del centre comercial Portal de la Marina, han lliurat hui els premis de la segona edició de Wonderful a “Focus 360º” en la categoria de Smart Cities i a “Digitaldenia” en la categoria Idees Innovadores. Aquests premis s’emmarquen dins de la iniciativa nacional ‘Projecte Wonderful’, que té com a objectiu recolzar i impulsar la innovació, i ha sigut novament promogut en aquesta segona edició pel Centre Comercial Portal de la Marina, propietat de LAR Espanya, i l’Ajuntament d’Ondara a través de la seua Regidoria de Promoció Econòmica.

Wonderful s’ha desenvolupat simultàniament en altres províncies com Toledo, Madrid, Albacete, Lleó, Barcelona, Pontevedra, Bizkaia o Lugo. En aquesta regió 20 projectes o empreses innovadores han participat en les seues dues categories.

El projecte Focus 360º, guanyador de la categoria “Smart Cities”, ofereix una solució innovadora de gestió per a ciutadans, empreses, entitats o administració pública. Es desenvolupa amb la finalitat de facilitar una gestió eficient i connectada, de qualsevol relació laboral o diària, en qualsevol àmbit.

L’empresa Digitaldenia ha sigut guanyador de la categoria «Idees Innovadores” amb el seu projecte d’audiovisuals innovadors, amb serveis de realitat virtual com vídeo videomapping per a aparadorisme, hologrames tridimensionals publicitaris o hostessa virtual.

Gràcies a Wonderful, ambdós aconsegueixen un conjunt de premis enfocats a recolzar-los amb accés al finançament o inversió privada gràcies al programa BStartup de Banc Sabadell o al vehicle d’inversió en Startups d’Indra. Accés al Global Entrepreneur Program d’IBM valorat en 12.000$ i al Wonderful LAB, que suposen diverses solucions i suport tècnic per al desenvolupament adequat de les empreses o Startups guanyadores. A més, en la categoria d’Idees Innovadores, Wonderful premia amb un Curs d’Emprenedoria de la MIT, impartit la Universitat Francisco de Vitòria, una tablet i altres premis addicionals de suport.

Els guanyadors han agraït al centre comercial i a l’Ajuntament aquest reconeixement i que hi haja iniciatives com Wonderful que recolzen la innovació, ja que és l’única forma d’emprendre amb majors garanties d’èxit.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.