CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 2 JUNY 2018

IMG-20180604-WA0018 IMG-20180604-WA0015

BENJAMÍ

Benjami 55 – 36 Benissa

I no ens podíem acomiadar de millor forma de la que ho varem fer el dissabte passat en el nostre pavelló, contra un dels equips al que més ganes li teníem, ja que el partit en sa casa va ser, sens dubte algun, el pitjor partit de la temporada per causes alienes.

Una victòria que ens mereixíem després de l’ocorregut en Benissa, però no per això, sinó perquè en el partit es va veure reflexat el treball en els entrenaments i aquests xiquets/es varen demostrar la seua evolució, i les seues ganes, sorprenent-nos tant als pares com a mi del partidàs que es varen marcar!

Estic molt contenta, no per la victòria, ni per el resultat, ni per la posició en la que ens quedarem, sinó per poder haver disfrutat d’aquests xiquets i veure com han aprés i evolucionat durant la temporada. La veritat que amb aquest últim partit, que de segur no se’ns oblidarà mai, em quede amb molt bon sabor de boca i em motiva per seguir intentant ensenyar a xiquets i xiquetes que vulguen aprendre aquest esport que ha segut el meu al·liat tota la vida.

Del partit, que com es pot veure, per a mi ha segut el millor de tota la temporada, comentar i destacar els contra-atacs que varen fer la diferència en el marcador, i els 2 triples aconseguits, entre altres, a l’últim segon de dos quarts. Una emoció afegida al partit.

Aquests xiquets/es prometen, i ha estat un plaer poder compartir el meu primer any com a entrenadora amb ells/es. He après molt, i espere seguir fent-ho.

Ens veiem en la pista!

ALEVÍ FEMENI

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 50-18 DÉNIA

El darrer dimecres les nostres alevines es van enfrontar a Dénia en el partit de la jornada del trofeu Federació. L’encontre va ser prou disputat en el primer quart quan les jugadores de Dénia van traure tot el seu potencial en pista fent una defensa molt bona a tota pista que va sorprendre a les nostres. Com no podia ser d’una altra manera les nostres alevines d’enguany van demostrar perquè van al cap davant de la classificació fent un parcial de 12-0 en el segon quart. La segona part de l’encontre ja va tindre un altre color, ja que, les nostres van eixir a la mitja part amb ganes d’endur-se el partit amb uns bons parcials. Be, al cap i la fi, una altra victòria per les alevines d’Ondara que no fa més que aprendre cada vegada que juga un partit.

ALEVÍ MASCULÍ A (PRE-INFANTIL)

DÉNIA BÀSQUET 21-61 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Partit d’anada de les Semifinals del Trofeu Federació en el que els nostres passaren per damunt de l’equip rival des del bot inicial. Els nostres volien fer un bon partit i ja des del primer quart eixiren a per totes demostrant que volien endur-se el partit i agafar la màxima avantatge per al partit de tornada. Amb bones defenses i ràpides eixides anaven anotant cistelles fàcils i en atac estàtic es jugava en molt bones situacions, circulant el baló i amb tirs clars. El tercer quart fou l’únic igualat en el tanteig, no tan en el joc vist per ambdós equips. Amb açò s’arribava al descans amb clar avantatge en el marcador de vint punt i deixant només en deu al rival. En el segon temps, el partit continuà amb la mateixa tònica, bon joc en transició i estàtic i gran defensa dels nostres que feia quasi impossible que el rival poguera anotar cap cistella fàcil. Però tot i això, els nostres volien acabar amb bones sensacions l’últim quart i amb el bon joc de tot el partit, i amb aquestes sensacions s’arribà al final del partit. Molt bon partit dels nostres que no deixaren cap opció al rival i on, una vegada més, l’aportació grupal deixa clar la importància de tots en l’equip.

ALEVÍ MASCULÍ B

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 43 – 37 TEULADA ALEVINS

El passat dissabte el nostre equip aleví disputava el seu últim partit de la temporada en el pavelló front a l’equip de Teulada. El partit es presentava igualat i així va ser, els nostres van començar amb una molt bona defensa dels dos jugadors més bons de l’equip rival que junt amb cistelles fàcils al contraatac van permetre avançar-se en el marcador. Durant el partit es pogueren vorer molt bones jugades per part dels nostres que mostraven el treball realitzat durant tota la temporada i s’arribà al marcador final de 43-37, enduent-se una bona victòria per a finalitzar la competició. Felicitar als jugadors per el gran treball realitzat i la millora observable en el seu joc durant la temporada, i esperem que continuen treballant i sobretot, que disfruten del bàsquet!

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 44- 31 PAIDOS ROIG

El darrer dissabte les nostres infantils es van enfrontar a Paidos en la lligueta del trofeu Federació en Ondara. El partit va ser prou disputat no al començament si no al final del partit on les nostres tenien un avantatge de 25 punts caient als 13 punts finals. El partit va tindre com a dominador al Ondara que va jugar còmode tot l’encontre amb bones defenses i millors contraatacs. En els dos últims quarts van jugar juntes les infantils de 1º any i 3 alevines que l’any que ve jugaran juntes per anar coneixent-se. Les alevines es van trobar fora de lloc i el rival va aprofitar per apropar-se en el marcador. Be, al cap i la fi, el penúltim encontre amb aquest equip que tantes alegries ens ha donat. D’ací no res ja comença una altra temporada on ens trobarem per lluitar totes juntes.

INFANTIL MASCULÍ

DÉNIA BÀSQUET 50-64 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Primer partit del cap de setmana per al nostre infantil masculí en el partit d’anada d’aquests quarts de final jugat a Dènia. Amb nomes huit jugadors es presentava l’equip, però amb motivació per saber que es podia traure un bon resultat per al partit de tornada. Els nostres dominaren tot l’encontre, arribant inclús a diferències que superaven els vint punts, però al final el cansament i les expulsions per faltes personals feia que l’equip arribara al final del partit just d’efectius i amb una gran càrrega de minuts a les cames. Els nostres començaren amb bones circulacions de baló en atac i tirs amb bones posicions però la defensa també concedia molts tirs còmodes per al rival. Al tercer quart amb un gran parcial els nostres es distanciaren en el marcador, però en el següent l’equip local ens tornà el parcial i ficant-se per primera vegada amb avantatge d’un punt al descans. El descans va sentar bé als nostres i feren un cinquè quart on el parcial fou de 0-12, i amb aquesta dinàmica continuaren els següents. Però les expulsions i la fatiga començà a notar-se i els locals pogueren retallar distàncies en l’electrònic que deixà la diferència final en catorze punt per als nostres per al partit de tornada. Gran partit de l’equip i gran esforç de tots, i toca recuperar forces per partit de tornada que es disputa al dia següent a Ondara.

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 61-59 DÉNIA BÀSQUET

Partit de tornada dels quarts de final jugat a Ondara davant el Dènia. Els nostres tenien una renta de 14 punts del partit d’anada, però l’objectiu era fer un bon partit sense pensar en aquest resultat. Així que els nostres eixiren al partit amb ganes i excepte la primera cistella del partit que fou per als visitants, el primer quart estigué dominat pels nostres acabant amb cinc punts d’avantatge. El segon quart els visitants apretaren i degut a les nombroses imprecisions dels nostres, l’equip rival va fer un gran parcial ficant-se per dalt en el marcador. Però la reacció dels nostres no es va fer esperar i als següents els nostres reduïren diferències arribant al descans per dalt en l’electrònic. Després del descans continuà la mateixa tònica i els nostres es mantenien per davant arribant als dos últims quarts amb empat al marcador. L’equip rival eixí més concentrat que els nostres i també més encertat en el llançament exterior el que va fer que tornaren a capgirar el marcador amb un quart per jugar. Ja en l’últim els nostres feren un bon parcial, jugant bones situacions i tot i que alguns tirs lliurats no entraren es pogueren fer dues cistelles finals pel que la victòria es quedà a casa, i amb això el pas a Semifinals. Donar la enhorabona a tot l’equip pels dos grans partits realitzats en dos dies i per arribar fins on s’ha arribat, que no és poc. Ara a donar el màxim en els partits següents.

CADETS

CADET MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 74 –53 S.C.D. CAROLINAS

Aquest cap de setmana l´equip cadet A ha jugat l´eliminatòria de quarts de final del Trofeu Federació aconseguint la classificació per a la semifinal que es jugarà el proper cap de setmana front al Crevibàsket.

El dissabte es jugà a Ondara el partit d´anada que es caracteritzà per un joc molt intens i seriós dels ondarencs que realitzaren un joc molt fluid de passes i amb gran mobilitat de tots els jugadors que superà la intensa defensa dels alacantins.

Els nostres dominaren la lluita pels rebots i aquest fet els permeté noves opcions de tir que es reflexaren en els 21 punts de diferència al final del partit.

S.C.D. CAROLINAS 41 – 51 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Al dia següent foren els ondarencs els que visitaren el barri de Carolinas d´Alacant amb la tranquil.litat de portar una renda de punts important però sabent que havien de començar el partit molt concentrats per a que els locals no cregueren en la remuntada.

El partit fou molt diferent al del dia anterior i la pista a l´aire lliure rodejada de finques i roba estesa feia presumir que l´encontre no seria fàcil. Els alacantins eixiren molt forts, anotant al contraatac i amb una defensa asfixiant que incomodava als nostres jugadors. Però, poc a poc, els nostres començaren a realitzar el joc que ens tenen acostumats i acabaren controlant el joc en tots els aspectes i en cap moment donaren opció a la remuntada.

Ara a entrenar bé tota la setmana i preparar la important eliminatòria de semifinals que es jugarà el proper dissabte i diumenge.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 30 – 67 DENIA BASQUET 02

Últim partit per a les nostres xiques d’aquesta temporada, en casa i front al complicat rival de Dénia. El partit es presentava molt complicat per a les nostres, no obstant eixiren a jugar sense cap pressió i a gaudir, i així es va notar amb un molt bon joc, amb una circulació fluida de baló, encert de cara a cistella, i sobretot, una molt bona actitud. El primer quart acabà igualat però a partir del segon quart l’equip visitant platejà una defensa molt agressiva que el va donar el seus fruits, i es va fer notar la superiorat de l’altre equip allunyant-se en el marcador. A pesar de tot això, les xiques continuaren realitzant un molt bon joc posant en pràctica tot allò aprés durant la temporada i demostrant que si volen, saben jugar a bàsquet molt bé. El marcador final fou de 30-67 per a l’equip visitant. Felicitar a les xiques i sobretot animar-les ja que ha sigut una temporada molt complicada en la qual no han acompanyat les victòries, però s’ha vist una millora prou gran en el seu joc durant l’any. Esperem que continuen aprenent i de segur que els resultats acompanyaran en el futur.

Publicado en Esports.