EL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA ACOLLIRÀ GRANS PARTIDES DE FESTES AQUEST ESTIU

  • El diumenge 17 de juny, partida de Festes del Crist amb Giner, Pere i Carlos contra Pablo, Félix i Tomàs II

  • El dissabte 7 de juliol, partida de Festes de la Soledat amb Pere Roc II i Tomàs II contra Genovés II i Santi

  • El divendres 27 de juliol, partida Festes de Sant Jaume entre Puchol II i Tomàs II contra Soro III i Félix

Ondara, 06.06.18. L’Ajuntament d’Ondara i la Fundació de Pilota Valenciana han arribat a un acord de col·laboració amb la finalitat que aquest estiu 2018, durant les Festes del Crist, de la Soledat i de Sant Jaume, es disputen partides professionals de pilota valenciana en aquesta instal·lació municipal amb jugadors d’elit que té contractats la Fundació de Pilota Valenciana. L’acord ha sigut concretat a l’Ajuntament d’Ondara per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; Dani Rivera i Raúl Ivars (de Gestió Valenciana de Trinquets, SL.). L’objectiu és potenciar la utilització del Trinquet Municipal d’Ondara i aconseguir més dinamisme en aquesta instal·lació esportiva municipal, al mateix temps que oferir als aficionats a l’esport autòcton partides de qualitat durant les festes de la localitat.

conveni pilota partides

En virtut del conveni de col·laboració, la Fundació de Pilota Valenciana durà a terme partides de pilota (modalitat escala i corda) amb professionals, els dies 17 de juny (partida de Festes del Crist); 7 de juliol (partida Festes de la Soledat) i 27 de juliol (partida de les Festes Populars de Sant Jaume).

ondara-festes-2018

El diumenge 17 de juny (Festes del Crist) la partida serà a les 18:30 hores (hi haurà partida prèvia de juvenils a les 17 hores). Jugaran Giner, Pere i Carlos contra Pablo, Félix i Tomàs II. En aquest cas, el donatiu de l’entrada serà de 5 i anirà destinat a benefici dels Festers de la Soledat 2018.

El dissabte 7 de juliol (Festes de la Soledat) la partida de les 18:30 hores enfrontarà a Pere Roc II i Tomàs II contra Genovès II i Santi. A les 17 hores hi haurà partida prèvia de juvenils. El donatiu per l’entrada a la partida (5 euros) es destinarà a benefici de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara.

El divendres 27 de juliol (Festes de Sant Jaume), després de la final del torneig local de festes de Sant Jaume, s’oferirà la partida entre Puchol II i Tomàs II contra Soro III i Félix. En aquesta ocasió, l’entrada serà gratuïta.

L’objectiu, com han recordat José Ramiro i Mar Chesa, és potenciar la utilització del Trinquet Municipal d’Ondara i dinamitzar aquesta instal·lació esportiva municipal, al mateix temps que oferir als aficionats a l’esport autòcton partides de qualitat durant les festes. Pròximament, es detallaran la resta de partides professionals que es van a celebrar al Trinquet Municipal d’Ondara durant la temporada estival.

Publicado en Actualitat, Esports.