GRAN ASSISTÈNCIA A LA CONFERÈNCIA DE JUAN CAYUELA

Ondara, 30.05.18. Ahir dimarts 29 de maig, el públic va gaudir a la Casa de Cultura d’Ondara de la conferència de Juan Cayuela “Un cambio de consciencia”, i de la presentació del seu últim llibre “Siete almas”, acte emmarcat en la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara per a aquest mes de maig, que va comptar amb gran assistència de públic.

juan cayuela (3)juan cayuela (4)

Juan Cayuela és co-creador i director de Bioconsciencia; un mètode holístic de coaching i salut que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones a través de la veu humana, la visualització, la vida conscient i l’alimentació conscient. A més, és conferenciant internacional i formador, i ha publicat cinc llibres: “El Camino del Corazón”, “El Faro del Principio de los Tiempos”, “La Hermandad de la Luz”, “El Puente de la Vida” i “El Auténtico Maestro”. Ahir va presentar el seu últim treball “Siete Almas”.

juan cayuela (10)

juan cayuela (1)juan cayuela (2)

Des de la Regidoria de Cultura i d’Igualtat, Raquel Mengual, ha destacat que cada vegada són més les persones que busquen nous mètodes i recursos per a millorar la seua qualitat de vida, i que l’èxit d’aquesta conferència, a la que van assistir desenes de persones, radica en la voluntat de la gent per a millorar la seua qualitat de vida i aprendre noves estratègies per a aconseguir-ho.

juan cayuela (6) juan cayuela (8)

Publicado en Actualitat, Cultura.