DILATANDO MENTES VA PRESENTAR A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA LA NOVEL·LA “OJOS VERDES, NEGRA SOMBRA” DE JAVIER QUEVEDO

presentacio llibre ojos verdes (3) presentacio llibre ojos verdes (4)

Ondara, 21.05.18. Divendres passat 18 de maig va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara la presentació de la novel·la “Ojos verdes, negra sombra” (2018) de l’escriptor Javier Quevedo Puchal, que va estar acompanyat per Irene Ballester, Doctora en Història de l’Art per la Universitat de València. La novel·la és un dels èxits més recents de l’editorial “Dilatando Mentes” d’Ondara, i va ja per la seua segona edició. La presentació literària s’emmarca en la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, per a aquest mes de maig.

presentacio llibre ojos verdes (6) presentacio llibre ojos verdes (7)

“Ojos verdes, negra sombra” conta una història que transcorre en l’època de la Segona República amb una trama en què s’entremesclen llegenda, tradició, misteri, història, secrets, ombres i amor. Amb aquesta presentació literària, Ángel de Dios García i Maite Aranda, responsables de l’editorial “Dilatando Mentes”, continuen amb la seua aposta d’acostar al públic comarcal els autors de les seues col·leccions.

CARTELL DILATANDO MENTESpresentacio llibre ojos verdes (5)

Javier Quevedo (Castelló,1976) és Llicenciat en Filologia Anglesa i ha cursat estudis literaris en la Universitat de Huddersfield. És escriptor, corrector i traductor espanyol que cultiva el gènere fantàstic, la literatura de terror i la literatura LGTB. Guardonat amb dos premis Nocte i finalista en els premis Shangay i Ignotus, entre les seues obres cal destacar les novel·les “Todas las maldiciones del mundo” (Odisea Editorial, 2009) i “Cuerpos descosidos” (NGC Ficción!, 2011; LcLibros, 2012), així com l’antologia de relats curts “El manjar inmundo”(Punto en Boca, 2014).

presentacio llibre ojos verdes (1)presentacio llibre ojos verdes (2)

Publicado en Actualitat, Cultura.