María Isabel Ferrer i Nizar Lakhlifi guanyen en la 20 edició de la Cursa Popular d’Ondara

La xabienca María Isabel Ferrer i el corredor de Benitatxell Nizar Lakhlifi van ser els guanyadors de la 20 edició de la Cursa Popular d’Ondara, una prova que va enregistrar una gran quantitat de participants, no només en la cursa dels majors sinó també en les proves de les diferents categories en xiquetes i xiquets.

Cal destacar el gran ambient existent en la zona del Prado, lloc d’eixida i arribada de totes les proves de les xiquetes i xiquets.  Pel que fa a la participació dels ondarencs i ondarenques destaquem la victòria de Roc Martí i Pau Moncho, que van arribar junts en la prova d’Aleví Masculí, el segon i tercer lloc d’Hugo Giner i Neo Bas en la categoria de Barrufets Masculí, el tercer lloc de Walid Saidi en la prova de Benjamí Masculí, el primer lloc de Malak Boulanoir en la categoria de Prebarrufets Femení i el primer i el tercer lloc respectivament de Sami Saidi i Ximo Monfort en la prova de Prebarrufets Masculí

A les 19h es va donar l’eixida en la cursa dels majors amb més de 1.000 participants que van vindre de moltes localitats de la Marina Alta però també de poblacions d’altres comarques com La Safor, El Comtat, La Marina Baixa, L’Alacantí, La Vall d’Albaida o les dos Riberes.  El recorregut era de 10 kms on una part es feia per dins del poble i, posteriorment, eixien en direcció a Torre Carrals per després tornar a Ondara. Des d’un primer moment es va formar un grup capdavanter liderat per Nizar Lakhlifi, que també és el líder de la general en el Circuit de la Marina Alta, i on estava Jorge Llácer, de l’Ondara Triesport. Posteriorment Lakhlifi i l’atleta d’Oliva Juanra Pous se’n van anar uns metres i, ja per últim, Lakhlifi va fer un canvi de ritme quan quedaven pocs kilòmetres per arribar a meta per a guanyar la cursa, uns segons per davant de Juanra Pous. El temps final del guanyador va ser de 33 minuts i 18 segons, seguit de Juanra Pous que va arribar en 33 minuts i 41 segons. El tercer classificat va ser l’atleta de Xàbia José Manuel García Barragán amb un temps de 33 minuts i 52 segons.

En dones, la prova va estar liderada de principi a fi per la xabienca María Isabel Ferrer, que també és la líder de la general en el Circuit Marina Alta. El seu temps va ser de 37 minuts i 36 segons. La segona classificada a Ondara va ser Andrea Abad amb un temps de 38 minuts i 57 segons  i la tercera va ser Cristina Roselló amb un temps de 40 minuts i 2 segons.

Pel que fa a la participació dels i de les atletes d’Ondara, cal destacar el 5é lloc en la general de Jorge Llácer, de l’Ondara Triesport. Va fer una gran prova mantenint sempre el mateix ritme malgrat les altes temperatures. També va obtindre un fantàstic resultat l’ondarenc Emili Pérez ja que va ser segon en la categoria de Veterans D Masculí.

Mar Chesa, Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, va mostrar la seua satisfacció per la gran participació de la gent, per l’organització de la cursa i per l’ambient. Va donar les gràcies al Club Atletisme d’Ondara i a tota la gent que va col.laborar i que va fer possible que un any més Ondara tinga una cursa dins del Circuit de la Marina Alta.

 

IMG_1542 IMG_1546 IMG_1511 IMG_1455 IMG_1580 IMG_1577

Publicado en Esports.