LA PREINSCRIPCIÓ EN LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA ES REALITZARÀ FINS AL 15 DE JUNY, AMB LA NOVETAT DE LES ESCOLES D’ATLETISME I DE CICLISME

Ondara, 21.05.18. El grup de treball de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, integrat per la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa; la tècnica d’Esports, Ana Ribes; i representants de les escoles, (Alicia Ivars de Gimnàstica Rítmica; Juanma Garrido de Pilota; Vicent Moncho de Futbol; Vicent Mas de Bàsquet; i Pedro Gironés de Tennis Taula), ha anunciat que de cara a la pròxima temporada, les preinscripcions per a les Escoles Esportives Municipals es realitzaran des d’ara i fins al 15 de juny.

reunio coordinadors

La principal novetat de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara per a la pròxima temporada 2018-2019 és que s’oferiran per primera vegada les escoles municipals d’Atletisme i de Ciclisme, com ha anunciat la Regidora d’Esports, Mar Chesa, si es compleix un nombre mínim de persones inscrites. En ambdós escoles es començarà des de categoria prebenjamí. A més, es continuarà amb la novetat iniciada l’any passat de l’escola municipal de Tennis (en les instal·lacions del Club de Tenis la Sella). I per a la pròxima temporada, en el cas del Tennis Taula, una altra novetat és que s’oferirà l’opció d’1 dia a la setmana, o de 2 dies a la setmana per a federats.

Durant aquest mes i fins al 15 de juny es podrà formalitzar la inscripció, portant tota la documentació necessària a l’àrea d’esports, ubicada al pavelló municipal d’Ondara. Per a poder realitzar la inscripció s’haurà d’abonar la totalitat de la taxa corresponent a cada escola, o bé 50 euros en concepte de reserva de plaça, i en començar la temporada, s’abonarà la resta. Aquesta mesura té com a principal objectiu la millora en la gestió i l’organització dels equips i entrenadors de la temporada 2018-2019, així com la flexibilitat de pagament per a les famílies.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ofereixen per al nou curs 2018-2019 un total de nou disciplines esportives: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis-taula, pilota valenciana, escola multiesportiva (de 4 a 6 anys), tennis, atletisme, i ciclisme. Des de la Regidoria d’Esports es recorda als usuaris la necessitat de formalitzar la inscripció en el període fins al 15 de juny, i s’ha animat a les famílies a inscriure els xiquets i xiquetes en alguna de les Escoles Esportives Municipals, l’objectiu de les quals és la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva. Les inscripcions es poden realitzar a l’oficina d’esports, al Pavelló Municipal, de 8 a 15 hores. Quant als preus de les Escoles Esportives Municipals, es mantenen els mateixos que aquest curs 2017-2018, amb descomptes per ser resident a Ondara i per tindre germans inscrits.

Publicado en Actualitat, Esports.