EL “MERCAT DEL PRADO DE LA TERRA I ARTESANIA” SE CELEBRARÀ A ONDARA AQUEST DIUMENGE 20 DE MAIG

Es completarà amb activitats familiars i amb visites guiades per a conèixer els béns arquitectònics del nucli urbà

cartell mercat del prado apaisat_01

El “Mercat del Prado de la terra i artesania”, impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament d’Ondara, se celebrarà de nou aquest diumenge 20 de maig, en horari de 9:30 a 14:30 hores, i oferirà parades de venda de tot tipus de productes de comerç de proximitat (fruites i verdura, cervesa artesana, mel, artesania, oli elaborat tradicionalment, salats i dolços, embotits casolans, vins ecològics, olives i saladures…), provinents tots ells de la Marina Alta. A més, el mercat es completarà amb diverses activitats dirigides a públic infantil i familiar; amb variats tallers i jocs unflables.

D’altra banda, es tornaran a realitzar també les visites guiades a elements arquitectònics del nucli urbà. Es realitzaran dues rutes, que estaran guiades per l’arqueòleg i gestor de patrimoni cultural Josep Ahuir Domínguez. La primera visita començarà a les 10 hores i recorrerà el centre històric, amb explicacions sobre la Torre del Rellotge (Campanar), l’antic palau-castell, exterior de l’Església, exterior del Convent i Claustre de l’Ajuntament, cases importants, trinquet… La segona visita començarà a les 12 hores i es realitzarà a elements contemporanis, incloent-hi la plaça de bous, el Llavador o el Prado. Ambdós visites són obertes i gratuïtes, sense necessitat d’inscripció prèvia. El punt de trobada serà a les 10 i a les 12 hores al moll del Prado.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.