COMENÇA L’APLICACIÓ DEL TRACTAMENT CONTRA EL MOSQUIT TIGRE A ONDARA

El tractament és efectiu també contra la mosca negra i tot tipus de mosquits, i ahir es va realitzar l’aplicació de la primera fase

Ondara, 18.05.19. La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, va començar ahir l’aplicació del tractament contra el mosquit tigre, la mosca negra i tot tipus de mosquits. El tractament s’està aplicant per personal d’empreses especialitzades en els embornals i àrees d’aigua estancada en la zona urbana i àrea del parc comercial.

Al barranc de l’Alberca al seu pas pel nucli urbà, s’ha aplicat un larvicida biològic que elimina les larves de mosquits en l’hàbitat aquàtic, evitant que els insectes arriben a la seua forma adulta. Es tracta d’un producte que no afecta el medi ambient, perquè no és tòxic per a altres insectes, peixos, pardals, altres animals (els ànecs que habiten en aquest espai) o l’home.

tractament alberca

Ahir es va realitzar la primera fase de l’aplicació del tractament contra els mosquits a Ondara, i pròximament es realitzaran les següents fases, segons ha confirmat el Regidor de Medi Ambient, Pere Picornell.

D’altra banda, i pel fet que s’ha avançat el cicle biològic de les panderoles, des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha informat que el tractament contra les panderoles, que s’aplica de forma periòdica en el nucli urbà, també s’avança i es tornarà a aplicar la setmana que ve (el dimarts 22 de maig).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.