ONDARA SERÀ SEU AQUEST DISSABTE 19 DE MAIG DE LES FINALS PROVINCIALS DELS XXXVI JECV EN LA MODALITAT D’ESCALA I CORDA PER EQUIPS

Ondara, 15.05.18. La fase final Provincial dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat d’Escala i Corda per equips de 2017-2018 es disputarà aquest dissabte 19 de maig al Trinquet Municipal d’Ondara. L’Ajuntament d’Ondara ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana perquè Ondara siga la seu d’aquesta important cita esportiva d’àmbit provincial dels JECV.

Així ho han avançat hui la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i el coordinador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Juanma Garrido, els quals han estat acompanyats per alguns dels joves pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara. Cal destacar que l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara disputarà les finals provincials dels JECV Escala i Corda en diverses categories; lluitarà per l’or provincial en categoria benjamí i en categoria cadet (equip cadet A); pel bronze provincial en cadet (equip cadet B) i en juvenil; mentre que en categoria aleví, la final dependrà del resultat de les partides que es disputen aquesta vesprada en la segona fase provincial.

regidora esports entrenador escola pilota i pilotaris ondara

L’Ajuntament d’Ondara, com a col·laborador de la final provincial dels XXXVI JECV d’Escala i Corda per equips, realitzarà una aportació econòmica i posarà a disposició de la Federació de Pilota valenciana les instal·lacions del Trinquet Municipal d’Ondara aquest dissabte 19 de maig.

XXXVI JECV fase finAL ESCALA I CORDAfinals escala i corda ondara 19 maig_01finals escala i corda ondara 19 maig_02

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha destacat que “és un orgull” que Ondara siga seu novament d’un important esdeveniment esportiu del nostre esport autòcton, després de la final autonòmica de raspall celebrada dissabte passat, i ha reiterat el suport de l’Ajuntament d’Ondara per a continuar promocionant i potenciant la pilota valenciana. Cal recordar que Ondara acollirà també la final autonòmica en la modalitat de “llargues” el 23 de juny, i les dues jornades de finals autonòmiques de raspall individual (en data per determinar).

Publicado en Actualitat, Esports.