COMENCEN A ONDARA LES OBRES D’ADEQUACIÓ DEL PARC PÚBLIC TOSSALS

Els treballs, pressupostats en 60.000 euros, tenen un termini d’execució de 6 setmanes i s’executen per la Diputació d’Alacant

visita obres parc tossals (2)parc tossals (2)

Ondara, 10.05.18. Les obres de la primera fase d’adequació del parc públic Tossals d’Ondara ja han començat. Les obres les executa la Diputació Provincial d’Alacant, mitjançant la subvenció concedida a Ondara per a inversions financerament sostenibles en l’anualitat 2017. El pressupost final de l’obra és de 60.490,15 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució aproximat és de sis setmanes. Amb aquestes obres es pretén posar en valor el parc públic existent, que actualment es troba en desús; millorar l’estètica i paisatgística del Parc Públic de Tossals, i millorar l’encreuament dels vianants a través del parc.

visita obres parc tossals (4)parc tossals (3)

Aquest matí, l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i els Regidors d’Urbanisme i Parcs i Jardins, Francesc Giner i Pere Picornell, han estat visitant els treballs, acompanyats pels tècnics de la Diputació responsables de les obres i per tècnics municipals. El Parc Públic Tossals es troba en una parcel·la municipal entre els carrers Enric Valor, Joan Luís Vives, Poeta Teodor Llorente i Josep Grimalt Mauro.

Ondara ZV Parque público El Tossal Firmado (1)_001parc tossals (1)

La primera fase d’adequació del parc públic Tossals d’Ondara consistirà principalment a realitzar quatre accessos per cadascú dels carrers amb què limita, i que els quatre camins confluïsquen en el centre de la parcel·la. En els laterals dels camins (que estaran pavimentats) es plantaran arbres per a possibilitar l’ombra en el futur. També es realitzarà la instal·lació de reg i la preinstal·lació de l’enllumenat; s’habilitarà mobiliari urbà i s’amagaran (amb arbratge) les zones del centre de transformació i de l’estació de gas existents (es retirarà el depòsit exterior existent en l’actualitat); a més, es regularitzarà la superfície total de la parcel·la. En el parc s’instal·laran bancs, papereres i font d’aigua; es dotarà de rastells i paviments. S’espera que en el termini de mes i mig aquests treballs estiguen culminats. Cal recalcar que una àrea de la parcel·la (la que fa cantó entre els carrers Poeta Teodor Llorente i Josep Grimalt Mauro) acollirà el futur Centre de Dia d’Ondara.

visita obres parc tossals (3)parc tossals (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.