L’AJUNTAMENT D’ONDARA MILLORA LA SEGURETAT I L’ENTORN DEL PARC MARJALS

S’estan limitant els accessos i millorant la seua seguretat, i s’estan recuperant zones d’àrea enjardinada per a l’ús i gaudi dels més xicotets

Ondara, 27.04.18L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Brigada Municipal, i a iniciativa de les Regidories d’Urbanisme i Parcs i Jardins (que dirigeixen Francesc Giner i Pere Picornell, respectivament) està executant els treballs necessaris per a dotar de més seguretat el parc infantil Marjals. Unes actuacions que havien sigut sol·licitades pels usuaris d’aquest parc, ubicat molt prop del Col·legi d’Educació Infantil Marjals, per la qual cosa compta amb moltes famílies usuàries. Aquest matí, l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i els Regidors de Parcs i Jardins, d’Urbanisme, i d’Educació, Pere Picornell, Francesc Giner, i Mar Chesa, han estat visitant els treballs que s’estan realitzant.

parc marjals (3)

En concret, les actuacions s’estan centrant, d’una banda, en els accessos al parc. S’estan tancant, mitjançant la instal·lació de bardisses, tres dels cinc accessos existents, i en els dos accessos restants que quedaran per a entrar al parc, es van a col·locar elements (baranes, reducció de l’accés) a fi d’evitar que els xiquets i xiquetes de menor edat puguen eixir fàcilment corrent del recinte i arribar fins a la calçada.

obres parc marjals (1)parc marjals (1)

D’altra banda, part de les zones enjardinades que actualment estaven delimitades per baranes i bardisses, i a les que no es podia accedir, es van a recuperar com a espai per al gaudi i el joc dels usuaris del parc. De les sis zones enjardinades que estaven tancades, quatre quedaran obertes.

També s’està realitzant una reestructuració dels bancs existents perquè estiguen millor situats amb la retirada de les baranes, de manera més confortable. A més, es va a col·locar senyalització informativa al parc Marjals detallant els drets i deures dels usuaris.

L’objectiu final d’aquestes actuacions és millorar tota l’àrea del parc, fer-la més segura i incrementar l’espai destinat els usuaris.

obres parc marjals (3)obres parc marjals (2)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.