“LA VIOLÈNCIA SEXUAL NO ÉS ABÚS; ÉS VIOLÈNCIA”

Desenes de persones s’han concentrat davant de l’Ajuntament d’Ondara en protesta per la sentència de “La Manada”

Ondara, 27.04.18. A les 12 hores d’avui divendres 27 d’abril ha tingut lloc a les portes de l’Ajuntament d’Ondara una concentració per a expressar el rebuig i la repulsa de la ciutadania per la sentència judicial donada a conèixer ahir, en la que es condemna a 9 anys de presó als membres de “La Manada” per abusos sexuals, i no per violació.

concentracio sentencia la manada

Han sigut desenes les persones d’Ondara (entre elles, treballadors i treballadores municipals i membres de la corporació municipal) que s’han sumat a aquesta convocatòria, les quals que han expressat la seua indignació per la sentència, que condemna als cinc membres de “La Manada” a 9 anys de presó, dels quals han complit ja quasi 2 anys.

La Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual, “com a regidora, com a dona i com a mare d’una xiqueta”, ha pronunciat unes paraules de repulsa a aquesta sentència que ha qualificat de “devastadora”, recalcant que “la violència sexual no és abús, és violència”.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.