XERRADA INTERACTIVA SOBRE RECICLATGE PER A PERSONES MAJORS EL 8 DE MAIG AL CENTRE SOCIAL D’ONDARA

LA-TOMBOLA-8-maig-2018

Ondara, 26.04.18. El dimarts 8 de maig s’impartirà la xerrada interactiva “La tómbola del reciclatge”, dirigida a les persones majors d’Ondara. La xerrada serà impartida per Ecoembes a les 9:30 hores al Centre Social d’Ondara, i no cal inscripció prèvia. Es tracta d’una iniciativa per a acostar la pràctica del reciclatge a la gent major d’Ondara, oferir-los informació real i actualitzada sobre la gestió d’aquests residus i resoldre els dubtes que tinguen.

La xerrada “La tómbola del reciclatge” està organitzada per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de l’empresa municipal SINMA Ondara. Aquesta activitat està emmarcada en la campanya “Recicla amb els 5 sentits” que duu a terme la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient junt amb les diferents empreses gestores de residus.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.