60 XIQUETES I XIQUETS D’ONDARA QUE COMPLEIXEN 6 ANYS VAN REBRE AHIR EL SEU PREMI COM A PRIMERS LECTORS

primers lectors (10)primers lectors (6)

La Regidoria de Cultura, a través de la Biblioteca Municipal, va lliurar ahir un llibre als xiquets i xiquetes que compleixen 6 anys, en commemoració pel Dia del Llibre

Ondara 26.04.18. La commemoració del Mes del Llibre d’Ondara, organitzada per la Regidoria de Cultura, va comptar ahir dimecres 25 d’abril amb una activitat per als xiquets i xiquetes que es va celebrar a la Casa de Cultura (estava prevista a la Plaça Major, però la pluja va motivar que es fera finalment a cobert) i que va comptar amb una alta participació: l’Encontre amb els Primers Lectors i posterior actuació de Monipopins amb l’obra “Artur i Clementina”.

primers lectors (5)primers lectors (7)

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, va donar la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes i a les seues famílies, i els va explicar el funcionament de la Biblioteca Municipal. A continuació, va lliurar com a obsequi un llibre, per a iniciar-se en el món de la lectura, als xiquets i xiquetes d’Ondara que compleixen sis anys enguany 2018, als que prèviament s’havia citat per carta. Uns 60 alumnes van acudir ahir a arreplegar el seu llibre.

primers lectors (1)primers lectors (2)

A continuació, es va celebrar un espectacle d’animació emmarcat en el cicle “L’Hora del Conte” que va anar a càrrec de Monippopins, amb la seua obra “Artur i Clementina”. La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha aprofitat per a animar als xiquets i xiquetes a què continuen llegint, deixant un poc de costat les tables, mòbils i altres dispositius semblants, i agafant un llibre per a interessar-se més per la lectura, i als pares i mares “a què continuen fomentant entre els seus fills i filles el plaer de la lectura”.

primers lectors (3)primers lectors (4)

primers lectors (9)primers lectors (8)

Publicado en Actualitat, Cultura.