L’AJUNTAMENT D’ONDARA REGULA I DEFINEIX LES PLACES D’APARCAMENT DE l’ENTORN DE LA PLAÇA MAJOR I CARRERS ADJACENTS

S’ha creat una plaça per a persones amb diversitat funcional i s’estan delimitant places d’aparcament separades de les façanes

Ondara,17.04.18. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Brigada Municipal, i a iniciativa de les Regidories d’Urbanisme i Via Pública (que dirigeixen Francesc Giner i Pere Picornell, respectivament) està executant els treballs necessaris per a reordenar i definir correctament les places d’aparcament en l’entorn de la Plaça Major, carrer Lluís Santonja, carrer Bonaire i carrer Sant Joan, en ple centre històric del nucli urbà.

La intenció d’aquesta iniciativa és la reordenació racional de les places d’aparcament d’aquesta zona, que té un ús residencial (a partir de les 21 hores només poden estacionar els residents del casc històric, degudament identificats mitjançant la pertinent targeta en els seus vehicles). Fins ara, aquests carrers adoquinats no tenien una ordenació de les places d’aparcament delimitades amb pintura.

Els treballs estan consistint en la pintura de les places d’aparcament, convenientment separades de les façanes, per a permetre l’accés de vianants entre els vehicles i les vivendes. De manera que les places es marquen de forma rectangular.

aparcament centre historic (2)aparcament centre historic (1)

A més, s’està delimitant la zona en què no es pot aparcar enfront de la Torre del Rellotge, per a permetre un millor gaudi d’aquest BIC. I s’ha creat una plaça d’aparcament per a persones amb diversitat funcional a la plaça Major (espai que fins ara no tenia aquest tipus de plaça d’aparcament).

aparcament centre historic (3)

Amb els treballs realitzats per part de la Brigada Municipal, pintant i reordenant les places d’aparcament, s’han definit les places per a vehicles i també s’ha pintat la línia groga en els llocs corresponents. Aquesta mesura, a més, permet la substitució dels bol·lards que hi havia per pintura, que és menys agressiva per a l’espai, els vianants i els vehicles.

aparcament centre historic (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.