ONDARA SE SUMA A LA CAMPANYA “MANS AL RIU!” I REALITZARÀ LA NETEJA DEL LLIT DEL RIU ALBERCA EL 22 D’ABRIL

Fotografía de página completa

Des de la Regidoria de Medi Ambient d’Ondara s’anima a la ciutadania a participar en la jornada de conservació del llit fluvial

Ondara, 11.04.18. El diumenge 22 d’abril tindrà lloc a Ondara la campanya “Mans al riu”, consistent en la neteja del llit del riu Alberca al seu pas pel nucli urbà. Es tracta d’una iniciativa organitzada per Fundació Limne amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara (que dirigeix Pere Picornell), “Libera – Naturaleza sin basura” i Global Omnium.

La campanya “Mans al riu” serà una macro neteja de residus de tot el llit de l’Alberca al seu pas pel nucli urbà. L’objectiu és fomentar la participació de la ciutadania, i per a això, s’ha fet una crida a la població per a participar en aquesta jornada de neteja, que pretén conservar i millorar el llit del riu en aquest entorn urbà. La jornada començarà a les 10 hores, amb punt de trobada en l’aparcament del carrer Picasso. L’activitat culminarà amb un dinar, gentilesa de l’Ajuntament, per a totes les persones participants. L’organització, amb ànim de proveir tot el material necessari, prega inscripció prèvia per telèfon al 635475706 (Fundació Limne)  o a l’Ajuntament d’Ondara al 965766000, o omplint el formulari online d’inscripció:

https://goo.gl/forms/qt2HbWFzqrPQHzPF2

L’activitat, oberta a la participació de tota la ciutadania, té un marcat caràcter lúdic i didàctic, ja que, a més de millorar l’espai fluvial on s’actuarà, es farà incís en els mitjans que hi ha hui en dia per a gestionar els residus. El Regidor de Medi Ambient d’Ondara, Pere Picornell, ha aprofitat per a fer una crida a la participació ciutadana en aquesta activitat, compromesa i solidària amb el medi ambient.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.