CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA- JORNADA 14 ABRIL 2018

2018-04-09-PHOTO-00003242

 

PREBENJAMÍ

Els més menuts de l´Escola de Bàsquet disputaren aquest diumenge el torneig de Benissa on s´enfrontaren a Calp, Xàbia, Benissa i El Verger. Els nostres joves jugadors demostraren tot allò que van aprenent als entrenaments i aquestos avanços comencen a ser molt grans.

Enhorabona a tota aquesta generació de jugadors.

BENJAMÍ

ALEVÍ FEMENÍ

Aquest cap de setmana les alevines van descansar.

ALEVÍ MASCULÍ A

Doble jornada per a l’aleví masculí A davant rivals de gran prestigi.

UPB GANDIA A 80-39 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Divendres de vesprada l’equip es desplaçava fins Gandia per jugar davant el líder invicte del grup. L’equip estava convençut de fer un bon partit i posar-los les coses complicades com ja ho varen fer en Ondara, on només pogueren guanyar de 9 punts i on els nostres competiren de tu a tu. A la seua pista però, les coses anaven a ser diferents, on jugant a casa han guanyat tots els partits per victòries aclaparadores. Els nostres eixiren amb ganes i amb un primer quart competit, on els de La Safor només pogueren aconseguir un petit avantatge. En el segon, els locals pujaren la intensitat defensiva a tota pista i als nostres jugadors ja els costava més la pujada del baló i amb robatoris que acabaven amb cistelles els locals anaven augmentant la diferència poc a poc. A pesar d’això, els nostres mai es rendiren i sense importar el resultat, les sensacions en molts moments de partit eren de competir de tu a tu davant aquest equip que al final acabà imposant la seua superioritat física i el gran ritme de joc per endur-se la victòria. Els nostres però, varen demostrar una bona imatge i acabaren el partit en bones sensacions guanyant l’últim quart.

NB TORRENT 54-46 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Segon partit del cap de setmana per al nostre aleví masculí A. Diumenge de mati l’equip jugava el partit aplaçat corresponent a la jornada 10 davant un equip que venia de competir en la màxima categoria autonòmica en la primera fase. L’inici de partit fou molt bo per part dels nostres guanyant el primer quart i amb bones sensacions. A pesar de la defensa intensa dels locals, els ondarencs eixiren bé de la pressió a tota pista amb gran col·laboració de tots els jugadors. L’atac estàtic estava sent molt bo, seleccionant bé tots els atacs i en defensa també l’equip estava enxufat. Els locals, però, tenien un gran encert des del triple i feia que els nostres no pogueren aprofitar el gran treball per marcar diferències en el marcador. El partit continuà molt igualat durant tot el partit i fou quasi cap al final quan la superioritat física i les errades en les finalitzacions que se’n eixiren de la cistella incomprensiblement el que acabà per decantar el partit per als torrentins. No obstant això, no hi ha res dolent que dir a l’equip, tot el contrari, on es va fer un gran partit durant tot el mateix i competint en tot moment. I sobretot, grans sensacions que va deixar l’equip en ambdues parts del camp. Per últim, donar les gràcies a Isabel de l’aleví femení, que degut a alguna baixa important, es va oferir a ajudar l’equip en aquest partit i que va fer un gran treball en la pista.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

Aquest cap de setmana les infantils van descansar.

INFANTIL MASCULÍ

CB ALBUFERETA A 50-48 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El nostre infantil masculí viatjava fins Alacant per disputar el seu partit davant el quart classificat de la lliga en una pista exterior ben complicada. En el partit disputat a Ondara, els alacantins derrotaren els ondarencs amb una amplia diferència, per tant els nostres volien demostrar que aquell partit estava lluny del nivell de nostre equip. El partit transcorregué amb total igualtat, fins al punt que es va necessitar una pròrroga per decidir el guanyador. Els tres primers quarts foren per als nostres, amb bona defensa però que els tirs lliures i les finalitzacions de baix cistella no feren possible ampliar la diferència. Abans del descans, els locals pegaren una petita espenta per remuntar el partit i arribar al descans amb avantatge. Després del descans, la igualtat continuà sent la tònica i els nostres a poc a poc reduïren la xicoteta avantatge que havien aconseguit els locals abans del descans. Amb tot s’arribava fins l’última possessió del partit on una errada en defensa a falta de 2 segons per al final va fer que els locals anotaren una cistella amb tir addicional, que per sort erraren, portant el partit a la pròrroga. En el temps extra, els nostres van tenir l’oportunitat d’endur-se el partit amb una falta antiesportiva, però els dos tirs lliures es varen errar i la posterior possessió de 5 segons amb un tir de tres lliurat també, no podent forçar la segona pròrroga i quedant-se la victòria els d’Alacant. A pesar d’això, bona imatge de l’equip que no es pogué completar amb victòria. Toca continuar treballant pels propers partits.

CADETS

CADET MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 68 – 60 MONTEMAR A

El passat dijous els cadets jugaren un dels millors partits de la temporada contra un equip molt potent que venia de disputar la primera fase de la lliga al Nivell 1, el màxim autonòmic.

En tot moment es pogué gaudir d´un encontre molt igualat i amb una intensitat molt gran que es mantingué al llarg de tot el partit. Els ondarencs donaren un pas endavant als últims minuts quan els alacantins pujaren el seu nivell defensiu i on, en partit semblants, els d´Ondara se´n venien un poc avall. Però en aquest cas no fou així i quan més fort es posà el Montemar, major personalitat demostraren els nostres per anotar un triple i un parell de cistelles sota l´anella que deixaren el tanteig final en 68-60.

Com ja hem dit, gran victòria que demostra que aquest equip pot guanyar a qualsevol conjunt per potent que siga i ara sols queda treballar per aconseguir una major regularitat en aquest tipus de victòries i així donar un bot de qualitat.

MONTEMAR B 50- 45 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Partit disputat 24 hores després del de Montemar A i ens pensàvem que no però aquest factor tingué una gran influència en el transcórrer de l´encontre. Des del primer moment es notà que les cames dels nostres no estaven tan ràpides com el dia anterior i la claretat d´idees i l´encert en atac tampoc. A més el Montemar B estigué molt encertat en els triples i realitzà un joc amb molta mobilitat que ens donà molts problemes. Tot i això, els ondarencs s´esforçaren moltíssim i fins a l´últim moment tingueren l´opció d´emportar-se la victòria que finalment es quedà de forma merescuda en Alacant.

CADET MASCULÍ B

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B 59 – 18 CB ALBAIDA

Amb 7 jugadors, els ondarencs plantejaren un partit molt fresc on es notaren els canvis de banqueta per a mantindre la intensitat durant tot l’encontre. Els d’Albaida no disposaven d’un joc molt elaborat però tenien les coses clares: agafar el rebot i córrer en contra-atac. Els nostres eixiren adormits però poc a poc anaren despertant-se defensivament i començaren a furtar balons amb una defensa individual a tota la pista. La motivació de furtar cada baló es va mantindre durant tot l’encontre i s’aconseguí així tancar acta i emportar-se una victòria que en el camp rival ens va costar molt d’aconseguir.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 37 – 75 C.B. PEDREGUER

El passat dissabte es va disputar en el pavelló d’Ondara el partit de les nostres xiques front a l’equip veí de Pedreguer. El partit començà com s’esperava per a les nostres, amb un zona ben plantejada per l’equip visitant que les nostres aconseguiren moure molt be a l’inici de partit realitzant bons tirs que desafortunadament no entraren. Sumat a això, les de Pedreguer aprofitaren el desencert de les nostres i la falta de concentració per a realitzar contres ràpides i aconseguir cistelles fàcils. A pesar de això les nostres no es desanimaren i continuaren lluitant fins al final del arribant al marcador final de 37-75.

JUNIOR MASCULÍ:

CB XATIVA 75 – 47 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Difícil partit el del nostre juvenil que es presentava a Xàtiva diumenge de matí amb tan sols 6 jugadors. Aquesta jornada tocava medir-se contra el segon classificat de la lliga on en Ondara els vam poder competir fins a l’últim quart.

Sabent que no hi havia res a perdre, els nostres es col·locaren en una defensa 2 – 3 i esperaren els atacs rivals. Durs amb el jugador amb baló i agafant els rebots defensius s’aconseguí plantar cara fins al descans.

Després d’aquests minuts de recuperació, els nostres eixiren fatigats i no aconseguiren traspassar la pressió del rival a tota la pista, perdent 8 balons seguits. Això menguava la moral dels ondarencs que sols aconseguiren mantindre eixa diferència en el marcador fins al final.

Publicado en Esports.