LA SELECCIÓ VALENCIANA DE PILOTA SUB-19 ENTRENA HUI AL POLIESPORTIU D’ONDARA EN LA MODALITAT DE “JOC INTERNACIONAL”

Ondara, 04.04.18. Durant la jornada d’avui dimecres 4 d’abril, s’estan desenvolupant al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara els entrenaments de la selecció valenciana sub-19 en la modalitat de “Joc Internacional”. Una vintena de pilotaris menors de 19 anys han sigut convocats per la Federació de Pilota Valenciana per a aquests entrenaments en la modalitat de “Joc internacional”, que són preparatoris per a l’Europeu d’Holanda 2019. Aquesta activitat esportiva de Fedpival es realitza aprofitant les vacances de Pasqua. Ondara és una de les seus dels entrenaments de la selecció valenciana, arran del conveni de col·laboració subscrit entre l’Ajuntament d’Ondara i Fedpival.

seleccio en ondara (2)

L’entrenament d’avui en la modalitat de Joc Internacional està sent dirigit pel vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, i compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, i d’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Nèstor Portes.

seleccio sub 19 ondara (1)

L’entrenament de Joc Internacional s’està efectuant de 9 a 13 hores al camp de futbol en dos torns, i compta entre els convocats amb un jove pilotari de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Raül Blasco.

Publicado en Actualitat, Esports.