LA PISCINA D’ONDARA REOBRIRÀ AQUEST DISSABTE 31 DE MARÇ UNA VEGADA COMPROVADES QUE LES CONDICIONS TANT DE SEGURETAT COM AMBIENTALS I DE TEMPERATURA DE L’AIGUA SÓN ÒPTIMES PER A PRESTAR EL SERVEI

La piscina roman tancada des de dissabte passat 24 de març per reparació, des que el vent s’emportara una placa de la coberta

Ondara, 29.03.18. Des de l’empresa municipal PIMON, responsable de la gestió de la piscina municipal coberta d’Ondara, s’ha comunicat que la piscina tornarà a obrir les seues instal·lacions amb normalitat aquest dissabte 31 de març, tant per a la realització de cursos com per al bany lliure.

Dissabte passat 24 de març, les fortes ratxes de vent (el Centre de Coordinació d’Emergències va decretar alerta taronja per forts vents) van motivar que es desprenguera una part de la coberta de la piscina municipal d’Ondara. A fi de reparar la coberta i de revisar totes les planxes, la piscina municipal d’Ondara roman tancada des de llavors i no ofereix servei.

A hores d’ara, una vegada comprovades durant aquest dies les condicions tant de seguretat com ambientals i de temperatura de l’aigua, i sempre que la climatologia continue dins de la normalitat primaveral, es reprendrà i és continuarà prestant el servei.

piscina

Com es pot apreciar a les imatges, la part de la coberta que falta és una làmina d’uns 12 metres que es troba a la part d’un extrem al costat de la cafeteria. Des del diumenge s’està treballant en la gestió de la reparació de la coberta que ha resultat danyada i comprovant que tant la temperatura de l’aigua durant el dia, com l’ambiental, són òptimes per a continuar oferint el bany lliure i els cursos programats.

Segons ha confirmat el Regidor delegat de PIMON, Francesc Giner, «l’empresa contractada pel manteniment i reparació ens ha garantit que només arribe la peça del seu proveïdor es disposaran a la reparació de la part de la coberta que falta», no obstant, serà d’ací unes dues o tres setmanes, ja que tenim les festes de Pasqua damunt i és per això que els usuaris/es veuran eixa part de l’extrem descoberta, encara que s’ha decidit restablir el servei a partir del dissabte 31 de març.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.