LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ I PIMON POSEN EN MARXA EL SERVEI D’ESCOLETA INFANTIL DE PASQUA PER A L’ALUMNAT D’1 A 3 ANYS

escoleta 3

 

Ondara, 28.03.18. L’empresa municipal PIMON, encarregada de la gestió de l’Escola Infantil Municipal Joaquima Gavilà, i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara ofereixen el servei d’Escoleta Infantil de Pasqua per a l’alumnat d’1 a 3 anys. L’Escoleta Infantil de Pasqua s’oferirà demà dijous 29 de març, la setmana del 3 al 6 d’Abril i el dilluns dia 9 (amb un total de 6 dies) en horari de 9 a 14 hores, sense servei de menjador, i amb l’opció matinera des de les 8 hores.

Aquestes pasqües l’Escoleta d’Ondara es converteix en un “Món de Moviment”. Perquè a través del moviment els xiquets i xiquetes desenvolupen les seues capacitats per a pensar i comunicar-se amb el seu entorn, generant una confiança en si mateix i una major autoestima. La psicomotricitat, el ball, ioga, música i una barreja de jocs els esperen aquests dies per créixer en aspectes socials, afectius, motors i intel·lectuals.

Amb aquestes activitats, es dona resposta a les demandes de pares i mares d’oferir servei en aquestes dates festives. Al voltant de 25 xiquetes i xiquets (ja usuaris de l’Escoleta) acudiran.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.