L’ALUMNAT DEL PFQB VA PARTICIPAR AHIR EN EL TALLER DE RECICLATGE PROGRAMAT PER L’EMPRESA MUNICIPAL SINMA

Ondara, 27.03.18. L’empresa municipal SINMA, encarregada del servei de recollida de fem i neteja viària d’Ondara, va programar ahir dilluns 26 de març l’organització del taller de reciclatge “Si recicles pregunta, i si no, també”, que va anar dirigit a l’alumnat del PFQB Programa Formatiu de Qualificació Bàsica «Ocupació Domèstica» de l’Ajuntament d’Ondara, i que es va impartir a les instal·lacions del PFQB, al local annex a la residència.

Dins de la iniciativa de SINMA de conscienciació ciutadana, aquesta activitat va estar emmarcada en la campanya “Recicla amb els 5 sentits” que duu a terme la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient junt amb les diferents empreses gestores de residus. Es va tractar d’un taller per a acostar la pràctica del reciclatge a l’alumnat d’aquest programa formatiu, i resoldre els dubtes que tingueren al respecte.

sdrsdr

El taller “Si recicles pregunta, i si no, també” té com a eix el treball de tots els contenidors i per tant, tot tipus de residus. Aquesta activitat pretén resoldre dubtes concrets dels participants del taller i, a través d’una presentació multimèdia, oferir-los informació real i actualitzada sobre la gestió d’aquests residus. Des del PFQB s’ha valorat aquesta activitat com “molt productiva, per a concretar i aprendre molt més sobre què, com i perquè reduir, reutilitzar i per últim, reciclar”.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.