AQUEST DISSABTE 24 DE MARÇ COMENÇA A ONDARA EL CURS D’ENTRENADOR DE BÀSQUET NIVELL 2 DE LA FEDERACIÓ DE BÀSQUET

 

Ondara, 22.03.18. Ondara serà la seu del Curs d’Entrenador Nivell 2 en format intensiu de la FBCV que començarà aquest dissabte 24 de març. El dissabte 24 de març de 8:30 a 14 hores tindrà lloc a la Casa de Cultura d’Ondara la primera classe presencial, que suposarà la presentació del curs, i que comptarà amb la presència de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa. El Curs d’Entrenador Nivell 2 a celebrar a Ondara compta amb 25 persones inscrites, havent-se completat l’aforament màxim. Es desenvoluparà al llarg dels pròxims mesos a la Casa de Cultura d’Ondara i al pavelló municipal.

El Curs d’Entrenador FBCV Nivell 2 és el segon pas en la formació de qualsevol entrenador, ampliant coneixements i quedant facultat per a dirigir equips i jugadors/es de major nivell, sempre en categories de base. El Curs de Nivell 2 començarà a Ondara aquest mes de març amb la formació no presencial, i serà durant l’estiu amb un format intensiu quan s’impartisquen tots els continguts presencials, facilitant així l’assistència dels aspirants i concentrant la major part de les matèries en unes poques setmanes.

24_Calendario_N2_Intensivo_Ondara_A2L-17

L’acord arribat entre la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana ( FBCV) per a portar el curs d’entrenador nivell 2 a Ondara està emmarcat al conveni de col·laboració perquè les instal·lacions d’Ondara siguen Seu del Programa de Tecnificació de la FBCV.

24_Calendario_N2_Intensivo_Ondara_A2L-17_01 24_Calendario_N2_Intensivo_Ondara_A2L-17_02 24_Calendario_N2_Intensivo_Ondara_A2L-17_03 24_Calendario_N2_Intensivo_Ondara_A2L-17_04 24_Calendario_N2_Intensivo_Ondara_A2L-17_05

 

Publicado en Actualitat, Esports.