ELS JUGADORS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, ARNAU MAS I RAÜL BLASCO, CLASSIFICATS PER A LA FASE FINAL AUTONÒMICA DE FRONTÓ INDIVIDUAL

Ondara, 12.03.18. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va participar ahir diumenge 11 de març en segona fase de frontó individual dels XXXVI JECV que es va disputar al frontó de Dénia.

Els pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Arnau Mas (categoria benjamí) i Raül Blasco (categoria cadet) jugaran la fase final autonòmica dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó individual, després d’haver aconseguit classificar-se ahir, en guanyar totes les seues respectives partides, en la segona fase de frontó individual. Ahir diumenge 11 de març, es va disputar al frontó de Dénia la segona fase de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

arnau  raul

Arnau Mas i Raül Blasco van aconseguir guanyar les seues quatre partides cada u, en les categories de benjamí i cadet. El diumenge 25 de març jugaran la fase final autonòmica. Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a ambdós pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, així com als seus entrenadors.

arnau 2 raul grup

Publicado en Actualitat, Esports.