CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 10 FEBRER 2018

WhatsApp Image 2018-02-11 at 20.18.45 WhatsApp Image 2018-02-03 at 12.36.33

 

Pego – Infantil

El nostre equip infantil es va desplaçar per jugar el seu partit contra el Pego, el partit ja es va complicar des de l’inici pels Ondarencs, ja que despistes defensius varen facilitar que els pegolins s’avançaren en el marcador, de forma que al minut 30 ja portaven un avantatge de 3 gols a zero, ja a la vora del descans els nostres varen marcar en una jugada de corner i amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. A la segona part canvi d’estratègia de l’equip d’Ondara, però que no va donar resultat arribant al resultat final de 4 a 1 pels pegolins.

Aleví A – Dénia

La grip va causar moltes baixes a l’equip ondarenc que només disposava d’un canvi a la banqueta fet que va provocar un canvi d’estratègia organitzativa i que dona peu a que els nostres s’avançaren en el marcador, però a falta de 5 minuts del descans el Dénia aconseguia empatar. La segona part, el cansanci falta de concentració va provocar que el Dénia s’avançara en el marcador amb dos gols. A partir d’aquest moment els ondarencs varen pressionar i aconseguir un gol, però no va ser suficient ja que el porter denier va fer una molt bona actuació.

Benjamí A – Dénia

Partit igualat entre els dos equips, on els nostres no varen aprofitar les ocasions que varen tenir, encara que van dominar el partit. Per la seva part, els deniers varen ser molt eficients convertint dues aproximacions a l’àrea en dos gols que van ser suficients per endur-se la victòria a casa.

Aleví B – Pego

Partit difícil entre els nostres i l’equip pegolí que va demostrar ser superior, els nostres van plantar cara i fins i tot varen marcar 4 gols, però el partit era de pego que van tenir mes ocasions i van superar els nostres.

Pego – Benjamí B

Domini dels ondarencs a la primera part a través de possessions llargues, però que després del descans es va capgirar degut a despistes defensius que van suposar la victòria dels pegolins.

At. Benidorm – Aleví C

Partit difícil, contra el segon de la lliga, el partit va començar amb un bon ritme de joc dels nostres, així va ser que una jugada treta de darrere, tocant tots els jugadors el baló amb molt de criteri, va arribar el primer gol i ja acabant la primera part els de Benidorm varen fer 2 gols. La segona part, els d’Ondara van continuar fent el que saben, jugar amb molt de cap i sense rifar mai cap baló, però la pressió del Benidorm era molt alta i degut a errors nostres per voler traure el baló jugant, varen arribar la resta de gols del Benidorm.

El millor es que els nostres, amb un resultat de 6 – 2 no van canviar la forma de jugar.

Prebenjamí B – El Verger

Gran partit jugat pels menuts de l’escola, que s’enfrontaven a un dels equips mes forts de la lliga i on varen ser capaços de jugar de tu a tu amb una intensitat que suposa que el baló va estar en el 80% en el camp del Verger. Aquest fet va ser aprofitats pels jugadors dels Verger per fer un gol i no va ser el nostre dia degut a una molt bona actuació del porter rival.

 

 

Publicado en Esports.