EL PROGRAMA “PILOTA A l’ESCOLA” ARRIBA AL COL·LEGI SANCHIS GUARNER D’ONDARA

Els pilotaris Pere i Néstor han sigut els encarregats d’oferir una jornada teòrica i pràctica sobre la pilota als alumnes de 4t de primària

pilota escola (3)

Ondara, 14.02.18. El programa “Pilota a l’Escola” realitzat entre la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i la Federació de Pilota Valenciana, l’objectiu del qual és donar a conèixer entre els Centres Educatius les possibilitats educatives, socials i culturals que té el joc de la pilota, ha arribat hui al Col·legi de Primària Sanchis Guarner d’Ondara, gràcies a les gestions realitzades pel coordinador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Juanma Garrido, i pel professor d’Educació Física de 4t de primària del col·legi, Salva Mestre. L’alumnat de 4t curs de primària d’aquest centre escolar ha pogut gaudir d’una jornada teòrica i pràctica que ha comptat amb les explicacions de dos pilotaris professionals vinculats a la nostra comarca; Pere i Néstor.

pilota escola (1)pilota escola (5)

La 12a edició del programa “Pilota a l’Escola”, pretén acostar a l’alumnat d’Educació Primària el coneixement i la pràctica de l’esport de la pilota valenciana, a través de la vivència en directe amb pilotaris, i introduir el joc de pilota en els centres educatius; ensenyar a l’alumnat l’esport autòcton, així com transmetre al professorat les possibilitats educatives, socials i culturals de la pilota valenciana.

pilota escola (2)pilota escola (4)

En la jornada, de dues hores de duració, han participat avui els i les alumnes de 4t Primària del Sanchis Guarner. La Regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa per a promoure la pilota valenciana entre l’alumnat local, en ser Ondara una població amb unes instal·lacions molt adequades per a la pràctica d’aquest esport (compta amb el trinquet municipal; l’acabat de reformar trinquet de «pilota grossa»; i pistes de frontó), i que disposa d’una consolidada Escola Municipal de Pilota.

Publicado en Actualitat, Esports.