CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA JORNADA 10 FEBRER 2018

IMG-20180214-WA0000

 

BENJAMÍ

BENISSA 46 – 26 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Aquest dissabte el benjamí ens vam desplaçar a Benissa, el qual sabíem que era un partit dur després de les 7 victòries consecutives que havíem aconseguit.

No obstant, varem començar amb el partit molt renyit, la qual cosa va sorprendre al Benissa fent que l’arbitratge descaradament fera treure de les caselles tant als jugadors, com als pares, ja que fins que no es varen desfer d’un jugador que destacava entre els nostres, no varen parar.

Els xiquets estaven molt afectats pel que estaven veient, ja que en el cas contrari no els pitava res, i no estaven massa concentrats amb el partit. Açò i amb l’expulsió del nostre jugador, els contrincants ens varen superar en el marcador marcant eixa diferencia que intentarem compensar quan vinguen al nostre pavelló, ja que es un equip amb el que podem competir i estar al nivell.

ALEVINS

ALEVÍ FEMENÍ :

Aquesta jornada el aleví femení descansava.

ALEVÍ MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 43-52 UPB GANDIA A

Partit jugat dijous per la vesprada al pavelló d’Ondara avançat de la jornada. Ens visitava el UPB Gandia A, líder invicte de grup amb victòries contundents i màxim candidat a fer-se amb la primera plaça del grup. Els nostres volien demostrar que poden competir contra qualsevol equip de màxim nivell i ho demostraren amb un gran partit que quasi val per donar la campanada. El partit començà no massa bé pels nostres on l’eixida contundent dels visitants i el poc encert dels locals en les finalitzacions, va fer que els de La Safor prengueren avantatges en els dos primers quarts anotant algunes cistelles fàcils en contraatacs. Tot i això, els d’Ondara estaven realitzant un bon joc, amb intensitat, però en el que havien de millorar certs aspectes per a intentar que els visitants no s’enlairaren en el marcador. A partir del tercer quart, els nostres van començar a pujar la intensitat en defensa, la qual cosa ja dificultava les cistelles dels visitants i en atac es mostraven amb més confiança, pujant el nivell en ambdues parts del camp. La segona part del partit fou totalment per als nostres demostrant una gran actitud i intensitat, tant en atac com en defensa i posant en perill la victòria visitant. Els d’Ondara es cregueren que podien guanyar el partit i amb bons atacs i una gran defensa arribaren a col·locar-se ben a prop en el marcador, i amb una mica més d’encert en les finalitzacions en els últims moments la victòria s’haguera pogut quedar a casa. Tot i això, el resultat era el de menys. El més important va ser el gran partit realitzat per part dels nostres donant una imatge molt bona i demostrant que este equip es competitiu davant qualsevol altre i amb una gran actitud i lluita fins el final.

ALEVÍ MASCULÍ B

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 14- 55 ALEVÍ MASCULÍ 06 PEGO

El passat dissabte l’equip aleví B disputava un complicat partit front al Pego 06. El partit va començar amb una clara avantatja per a l’equip visitant degut principalment a la superioritat física. No obstant, els nostres continuaren lluitant i milloraren notablement des de l’aspecte ofensiu aconseguit varies cistelles consecutives, llàstima que la distancia en el marcador va augmentar considerablement arribant al marcador final de 14-55. Felicitar als joves jugadors per la intensitat i les ganes posades durant tot el partit sobretot en defensa i que no es rendiren en cap moment a pesar de la gran diferencia entre els dos equips.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES 32- 54 VILLENA-AUTOESCUELA YESTE

El darrer dissabte ens vam enfrontar al Villena, un equip molt rocós i ben compensat. El partit va començar amb un clar avantatge per part de les visitants que van traure una distància que les nostres no van poder igualar. A la mitja part la missió de les nostres era que no ens tancaren acta, degut al molt bon joc de les rivals. La defensa en tot el camp feta amb una tàctica impecable va fer que les nostres no pogueren fer res. No ser fins els últims dos quarts quan teníem canvis lliures quan les nostres van fer la distància menys considerable. Només queda felicitar a les nostres jugadores que en els dos últims quarts van fer un 14-0 demostrant que quan volen no tenen rival.

INFANTIL MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 41-75 ALBUBASKET A

Partit jugat davant l’Albubasket A, equip empatat en els nostres en la classificació. Els nostres anaren de més a menys durant el partit, acabant desfonant-se en la segona part, cosa que va fer que els visitants arribaren a la diferència final en el marcador. L’objectiu del partit estava clar, mostrar una millor imatge i actitud que el partit anterior i ser competitius. Durant part del partit es compliren bastant bé els objectius, però la falta de ritme en ambdues parts de la pista i les constants pèrdues amb els consegüents contraatacs de l’equip d’Alacant feren que els visitants anotaren cistelles massa fàcils. A més, en atac als nostres es costava superar la pressió a tota pista dels visitants i els moviments no eren molt fluids i no es trobaven gairebé avantatges. En defensa, els nostres eren superats en els enfrontaments individuals i la falta d’ajudes i el rebot, juntament amb l’encert en el tir exterior feien que anaren ampliant a poc a poc la diferència en el marcador fins el resultat final. Toca continuar treballant en els entrenaments aquests aspectes i recuperar els jugadors absents per poder ser competitius en aquesta lliga que està presentant-se molt dura.

CADETS

CADET MASCULÍ A

MONTEMAR A 68- 57 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Partit molt competit i igualat el que disputaren els nostres jugadors a Alacant el diumenge pel matí. Els ondarencs començaren amb unes quantes pèrdues de baló que permeteren que els alacantins començaren rapidament manant al tanteig. Les defenses d´ambdós equips eren molt intenses i així continuaren al llarg de tot el partit. La primera part acabà amb 11 punts d´avantatge (35-24) per al Montemar però encara quedava molt per jugar.

El tercer quart fou el de la remontada dels d´Ondara, reduint la distància a 6 punts i conjurats per a capgirar el partit a l´últim període. Tot anava per bon camí i a falta de 5 minuts els nostres es posaren a 3 punts però en eixe moment 2 triples dels alacantins els permeteren allunyar-se un poc al tanteig i guanyar el partit encara que els nostres ho continuaren intentant fins l´últim segon de l´encontre.

Molt bona imatge dels nostres jugadors que no es rendiren en cap moment i victòria que s´escapà per petits detalls com alguna pèrdua «tonta» i alguna errada senzilla sota l´anella. Si es millora per evitar-los aquest equip de segur que aconseguirà més victòries a la lliga Preferent.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

C.B. PEDREGUER 64 – 34 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El diumenge les nostres jugadores es desplaçaren fins la localitat veïna de Pedreguer per a disputar el seu partit de la jornada. Aquest, es un equip ben conegut per les nostres degut a que ja s’han enfrontat moltes voltes aquesta temporada. El partit va començar amb un bon joc per part de les nostres treballant ofensivament una defensa zonal plantejada per l’equip local que sempre els ha suposat problemes. No obstant, degut a la desconcentració per part de les nostres jugadores en pista i per la falta de confiança, l’equip local va aconseguir allunyar-se en el marcador amb un joc basat principalment amb contraatacs, arribant al descans amb una avantatja de 13 punts. A partir d’aquest moment, no es van veure amb les forces necessàries per a intentar remuntar el partit i la distancia es va fer més gran arribant al marcador final de 34-64. Animar a les jugadores per a que aconsegueixen superar aquest mal moment de la temporada i comencen a veure el bon joc que poden arribar a realitzar.

JUNIOR MASCULÍ:

NB ALZIRA 60 – 52 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

A pesar d’un partit intens i molt competit, es notaren les baixes del conjunt ondarenc que per poc no aconseguí la victòria.

Els nostres començaren l’encontre amb molta intensitat defensiva i una forta pressió. S’aconseguiren recuperar alguns balons i això afavorí els 10 punts d’avantatja en el marcador en el minut 4 de partit, però poc a poc els locals anaren imposant-se en el joc i acabaren el quart 13 a 14. Els darrers 10 minuts es mantenien igualats pel que fa al marcador, però als d’Alzira els costava anotar amb la defensa en zona del conjunt ondarenc i així anaren al descans 24 a 22.

La problemàtica dels d’Ondara va arribar en el tercer quart els locals començaren molt forts i es desmarcaren fins als 32 punts abans de que els visitants aconseguiren anotar la primera cistella. El desgast físic començava a notar-se en els jugadors i les errades en atac dificultaven el joc ofensiu provocant contra-atacs fàcils per als d’Alzira. Però, a pesar que el parcial del quart fora de 25 a 11, l’últim d’aquests ho decidia tot i els nostres eixiren a donar tot el que els quedava, guanyant-lo així amb un parcial d’11 a 19.

Llàstima que aquesta última espenta no servirà per a endur-se la victòria ja que varen estar a 5 punts en l’últim minut del partit.

Publicado en Esports.