LA REGIDORIA D’ESPORTS D’ONDARA ORGANITZA LA I TROBADA DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS EL 29 DE MARÇ

I-trobada-escoles-esportives-2018

La jornada va dirigida a xiquets i xiquetes nascuts en 2006 i 2007, i les inscripcions es poden realitzar fins al 2 de març a l’àrea d’esports

Ondara, 15.02.18. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha organitzat la I Trobada de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, que tindrà lloc el 29 de març (coincidint amb el Dijous Sant, en que els escolars inicien les vacances de Setmana Santa). La I Trobada de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara se celebrarà a les instal·lacions del poliesportiu municipal, i va dirigida a xiquets i xiquetes nascuts/des en 2006 i 2007 (categoria aleví).

Es tracta d’una trobada de convivència entre tots els esports de les Escoles Municipals d’Ondara, en la que els xiquets i xiquetes gaudiran d’un dia diferent practicant tots els esports (futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, pilota valenciana i tennis taula). Per a això, s’organitzaran per grups (en els que estaran mesclats els alumnes de les diferents escoles esportives) que aniran passant per tots els esports. La cita va dirigida a tots els xiquets i xiquetes nascuts/des en 2006 i 2007, i no cal que estiguen inscrits en alguna de les modalitats de les Escoles Esportives.

La I Trobada de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara tindrà lloc de 9:30 a 14 hores del dijous 29 de març, i la Regidoria d’Esports oferirà l’esmorzar per a tots els participants. Les inscripcions es poden realitzar fins al 2 de març a l’àrea d’esports ubicada al pavelló.

Publicado en Actualitat, Esports.