ONDARA, EN LA PRESENTACIÓ DEL CIRCUIT VOLTA A PEU MARINA ALTA 2018

ciruit a peu - ondara (2) ciruit a peu - ondara (1)

La 20a edició de la Cursa Popular d’Ondara se celebrarà el 19 de maig

La presentació del “XXII Circuit a Peu Marina Alta”, celebrada a la Casa de la Paraula de l’Estació Marítima de Baleària Port, va comptar amb la presència de l’Ajuntament d’Ondara, amb la participació de l’Alcalde, José Ramiro, i de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, així com dels representants del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner i Paco Giner.

La XXII edició del Circuit a Peu Marina Alta arrancarà el 25 de febrer a Xàbia i comptarà amb 12 curses en 12 municipis de la Marina Alta.

Pel que fa al calendari de curses, la XX Cursa Popular d’Ondara se celebrarà el 19 de maig, segons es va avançar en la presentació, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Esports.