CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – 27 GENER 2018

20180127_113946 20171223_110624

Pre-benjamí B – Calp

Bon partit dels més menuts de l’escola, partit molt igualat on a la primera part els nostres van tancar als jugadors de Calp, però no vàrem poder marcar cap gol degut a la forta defensa del rival. Tota aquesta pressió va provocar que en dues contres, el Calp es va avançar en el marcador. Ja a la segona part, vàrem acurtar però no va ser suficient per emportar-nos el partit. 2 – 4 resultat final.

Pre-benjamí A – Calp

Partit contra el líder del grup, on ja durant els primers minuts un clar domini dels visitants, arribant prompte el primer gol. A partir d’aquest moment varen arribar moltes ocasions de Calp, però una molt bona actuació del nostre porter les va salvar. La segona part va ser més igualada arribant però no gol del Calp i gran actuació del porter del nostre equip. Segona part mes igualada, però no varem poder convertir cap ocasió. Resultat final 0-3.

La Vila – Benjamí C

Partit front el quart classificat, on els ondarencs varen plantejar recuperacions ràpides, ja que el camp era molt gran i el rival molt difícil. Amb aquesta estratègia s’arribà al descans amb un resultat de dos a zero i es a la segona part on apareixen les oportunitats dels nostres però que es van materialitzar. Resultat final 4-0, molt contents per l’esforç dels nostres que ho han donat tot.

Benidorm – Benjamí B

Partit molt complicat, amb un rival que practicava un joc dur que no era sancionat per l’àrbitre i que feia molt difícil la creació de joc per part dels nostres. Resultat final 6-3, que no representa el joc que varem desenvolupar.

Benjamí A – Xàbia

Partit molt intens des de l’inici, ja que enfrontava el líder amb els nostres, però un bon inici dels groguets va fer que s’adelantaren en el marcador i que uns minuts més tard es tornaria a convertir amb un dos a zero. A partir d’aquest moment, una gran defensa realitzada en les tres línies de l’ondara va impedir que els jugadors del Xàbia pogueren convertir cap gol.

La Vila – Aleví C

Visita dels nostres a La Vila, on la primera part va ser molt intensa i disputada entre els dos equips, encara que La Vila es el primer classificat. Fins el punt en el llançament de falta els ondarencs es varen avançar en el marcador i a partir d’aquest moment l’equip de La Vila va dominar el partit i augmentà la pressió, que els nostres van poder aguantar durant la primera part. La segona va acusar els cansanci als nostres i el partit es va inclinar a favor de l’equip local amb un resultat final 3 a 1. Molta satisfacció per l’esforç dels nostres.

Ciutat de Benidorm – Aleví B

L’Aleví B es va desplaçar a Benidorm, on es va enfrontar a un dels líders del grup, que encara no ha sofert cap derrota. Els de Benidorm varen ser molt superiors, però els nostres no varen perdre la cara al partit fins els final, on cal destacar l’actuació de porter Ruben que va evitar molts gols per part dels de la Marina Baixa. Partit jugat amb moltes ganes i encara que el resultat va ser molt abultat, la sensació d’equip es el que van demostrar els nostres i de les derrotes s’aprèn més que de les victòries.

Aleví A – Marina de Xàbia

Bon partit on es va produir un intercanvi d’ocasions, els ondarencs es van avançar en el marcador gràcies a un fallo defensiu, a continuació un error defensiu va generar-nos un penal que va convertir els visitants empatant el partit. Però els nostres van reaccionar i van posar endavant de nou els nostres en un 3 a 1, però de nou falta d’intensitat defensiva i un gol en pròpia va portar l’empat ja al descans.

La segona part va ser molt disputada, els de Xàbia va començar ficant-se per davant i els nostres varen empatar, però ja a falta de minuts els visitants van fer el gol que els donava la victòria final. Resultat final 4 a 5 i molt de treball per davant.

Benidorm – Infantil

El partit va ser dominat en tot moment per els nostres i ja al poc de començar obririen el marcador en una bona jugada per banda i un bon centre, però uns minuts mes tard, els de Benidorm aconseguiren l’empat. La segona part va ser molt similar, després d’una treta del porter el nostre davanter es va ficar d’avant del seu porter i aconseguia el 1 a 2. Ja a falta de 10 minuts, una falta directa posava el resultat final de 1 a 3.

Juvenil – Xàbia

Partit igualat des de l’inici, on a la primera part els nostres marcarien obrint el marcador, però que ben prompte el Xàbia remuntà i es posà per davant del marcador. Ja quasi al final de la primera part els ondarencs en una molt bona jugada empatarien el partit. Els ondarencs varen tenir un susto amb després de rebre un fort colp de baló a l’estomac que el va obligar a abandonar els partit. La segona part el visitants van anar pel partit i ja al minut 70 hi havia un marcador de 2 a 5 a favors d’aquests, però els nostres no van donar per perdut en cap moment el partit i varen estar a un gol d’empatar el partit. 4 – 5 resultat final i a seguir treballant de cara al proper enfrontament.

Publicado en Esports.