CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – 27 GENER 2018

benjamins

 

BENJAMÍ

CALP B 14 – 40 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 

Aquest dissabte el benjamí es va desplaçar fins a Calp  

Continuem amb la «ratxa» i amb aquesta sumem 5 victòries consecutives. 

Sobre aquest partit dir que, a pesar de fer un bon atac, en la defensa varem estar fluixos, la qual cosa treballarem per a la segona volta plantar-li cara als contrincants més forts. 

ALEVINS 

ALEVÍ FEMENÍ : 

Aquesta jornada el aleví femení descansava. 

ALEVÍ MASCULÍ A 

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 39-58 NB TORRENT 

Dissabte el nostre aleví masculí A rebia un dels equips potents de la Comunitat Valenciana, que venia de jugar en la màxima categoria autonòmica en la fase anterior, per tant era un partit molt complicat, però al mateix temps il·lusionant i motivador i dels que agrada jugar. El partit començava igualat amb errades en les finalitzacions per ambdós equips i costant anotar una cistella en joc, però amb els visitants amb petits avantatges. Durant els dos primers quarts els nostres aguantaren els visitants en el marcador i amb bones sensacions, tot i les nombroses pèrdues de baló dels d’Ondara que els impedia arribar amb claredat per acabar els seus atacs. El ritme de joc altíssim i la gran intensitat defensiva imposada pels de Torrent durant tot el partit feia que als ondarencs els costara molt desplegar el gran joc que han demostrat durant tota la temporada i anaven desgastant els nostres provocant moltes pèrdues en atac i errant cistelles teòricament fàcils. Amb açò, l’equip visitant castigava les pèrdues dels nostres en cistelles i enlairant-se en el marcador a falta d’un quart. En aquest últim, els nostres eixiren a gaudir del que quedava de partit i a acabar amb bones sensacions, cosa que va portar als nostres a fer un gran parcial i dominant aquest quart amb autoritat i millor joc i acabar amb el cap ben alt per haver competit davant aquest gran equip.  

Primera derrota d’aquesta segona fase que no ha empanyar el bon treball d’aquest equip i que ha de motivar els nostres per continuar treballant tant bé com ho estan fent fins ara per afrontar el proper partit. 

ALEVÍ MASCULÍ B 

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 42- 55 DÉNIA BASQUET 07 

Aquest passat dissabte el nostre equip aleví va jugar en casa front a l’equip de la localitat veïna de Dénia. El partit es presentava complicat des d’un principi degut a la visible diferencia física entre els dos equips, no obstant, els nostres eixiren realitzant un molt bon joc basat en contraatacs ràpids i sent molt agressius de cara a cistella, el que junt amb un bon encert aconseguiren posar-se davant en el marcador. Aquesta igualtat va durar durant la major part del partit, però als últims quarts l’equip visitant va fer notar la diferencia física aconseguint cistelles fàcils de baix l’anella i realitzant un bon joc que els va permetre guanyar una avantatja arribant al marcador fins de 42-55. Felicitar als joves jugadors per el bon joc realitzat i que continuen millorant poc a poc jugant a bàsquet! 

INFANTILS 

INFANTIL FEMENÍ: 

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 49- 45 CB IFACH CALP 

Aquest dissabte les nostres infantils es van enfrontar en casa al equip infantil femení de Calp en un partit vibrant i emocionant. El partit començà amb un parcial de 7-0 per les nostres jugadores que prompte va ser neutralitzat per un Calp molt i molt efectiu en atac i molt ben posicionat en defensa. En tot moment les ondarenques van estar per davant en el marcador però l’equip visitant estava sempre a un o dos punts per darrere. Va ser en l’últim quart on es va aplegar amb empat en el marcador obligant a fer un joc molt dur i potent per part de les nostres jugadores. Be, al cap i la fi, les nostres van traure tota la seua ràbia i potencial demostrant que son un equip que enguany poden donar la campanada i encapçarlar la clasificació. 

INFANTIL MASCULÍ 

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 57-73 CB BENIDORM 

Partit jugat dijous al pavelló municipal d’Ondara corresponent a la jornada 3. Partit que es presentava interessant perquè els dos equips estaven empatats en la classificació. El partit començava igualat en els dos primers quarts del partit, això si, amb xicotets avantatges per als visitants. En els dos períodes abans del descans, els de La Marina Baixa començaren a fer una defensa pressionant a tota pista que dificultà molt als nostres jugadors, veient-se superats per la intensitat d’aquesta i que com a conseqüència, va portar a perdre nombrosos balons en les passades i propiciant cistelles fàcils per als de Benidorm. No obstant, quan els d’Ondara superaven aquesta pressió amb bones passades podien fer bons atacs, tot i que les continues errades en les finalitzacions impedien que els atacs acabaren en cistella. Després del descans es torna a veure l’equip local dels dos primers quarts, superant millor la pressió a tota pista dels visitants i anotant amb més fluïdesa. Una segona part en la qual els nostres continuaren lluitant i a poc a poc anaren acostant-se al marcador, i a falta de 4’ per acabar el partit, els nostres s’havien ficat a 5 punts només després d’una gran remuntada. En aquest temps, els visitants tornaren a pegar una espenta en el seu joc i aprofitant les pèrdues i els tirs ràpids dels locals aconseguiren ampliar la diferència en el marcador fins el resultat final.  

CADETS 

CADET MASCULÍ A 

UPB GANDIA 77- 47 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 

Partit de gran intensitat el que jugaren els nostres cadets contra UPB Gandia, un equip molt potent al qual plantaren cara malgrat les baixes. El partit començà amb un parcial en contra d´11-0 que presagiava un partit molt complicat però els nostres contestaren amb un altre de 0-12 amb molt de coratge i encert per arribar al final del primer quart emparellats al marcador. 

A partir d´aquest moment el Gandia continuà amb la forta pressió que aconseguí el seu objectiu ja que els ondarencs perderen al voltant de 30 balons que facilitaven anotacions molt senzilles per als de la Safor. Al final 77-47. Un resultat que no reflexa l´entrega que oferiren els nostres jugadors davant un equip amb una gran velocitat i intensitat.  

Gran experiència  que servirà als nostres per millorar  i poder fer front al Gandia al partit de tornada. 

CADET B:  

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B 37 – 68 FERCU

En aquesta jornada els nostres cadets competien contra el líder de la categoria, l’equip d’Ontinyent. Durant tot el partit els nostres estigueren patint la falta d’intensitat en defensa i la mala eixida de baló quan els rivals presionaven tota la pista desaprofitant les ocasions de 2c1 que s’aconseguien. Va haver bones accions ofensives en la primera part del partit on el resultat va estar igualat fins al descans, però a partir d’ahí, els locals no decidiren en jugades claus, no s’atacava amb tranquil·litat i les errades en els passes degut a les precipitacions feren que el resultat es quedara tan abultat per als visitants.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ: 

CB IFACH CALPE BLANCO 59-23 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 

El passat diumenge el junior femení es desplaça fins la localitat de Calp per a disputar el primer partit fora de casa. El partit va començar amb un joc prou igualat per part dels dos equips, però açò va durar poc, ja que l’equip local va aconseguir allunyar-se poc a poc en el marcador a base de tirs lliures i per altra banda, el desencert de les nostres jugadores va provocar que estes es vingueren avall psicològicament i se’n anaren completament del partit. El marcador final fou de 59 – 23 per a les locals i sols animar a les nostres jugadores per a que canvien eixa mentalitat i la ratxa negativa i que tornen a gaudir de jugar a bàsquet com elles saben.

JUNIOR MASCULÍ:  

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 58 – 75 CB OLIVA

Una jornada més, els nostres juniors no aconsegueixen un resultat favorable per a millorar en la classificació però el bon joc i la feina en els entrenaments començà a notar-se en el camp. L’Oliva és el quart classificat en la lliga i s’esperava un rival complicat per als ondarencs, que degut a les baixes en els entrenaments durant la setmana, van haver de reforçar la plantilla amb dos cadets.

El partit començà desigualadíssim per als locals que no aconseguien anotar i la defensa era prou pèssima. Els rivals anotaren un parcial de 2 a 19 en els 7 primers minuts. A partir d’ací, els canvis milloraren el joc i s’acurtava la diferència en el marcador abans del descans (29 – 39)

La segona part va estar més igualada i els nostres més concentrats arribant a posar-se 4 punts baix en el marcador, però després de dues accions desafortunades i els olivencs augmentaren de nou la diferència aconseguint la victòria.

Publicado en Esports.