L’AECC RECONEIX LA LABOR DE LA JUNTA LOCAL D’ONDARA EN LA CAPTACIÓ DE SOCIS

 AECC 3 AECC 2

La Junta Local de l’AECC d’Ondara, presidida per Mª Carmen Bisquert, va ser premiada el dissabte en el dinar de l’associació provincial per haver aconseguit més d’un centenar de socis des de maig de 2017

Ondara, 22.01.18. Dissabte passat 20 de gener va tindre lloc a Novelda (Alacant) el dinar anual de totes les associacions de la província d’Alacant de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. En l’esdeveniment van participar 400 persones, membres de l’associació de tota la província. Entre els assistents es trobaven els representants de la Junta Local i membres de l’AECC a Ondara. La Junta Local d’AECC està presidida per Mª Carmen Bisquert; la vicepresidenta és Àngels Vives; i les vocals són Rovi Noguera, Paqui Noguera, Trini Cabrera, Pepa Bordes, Pepa Fornés, Mª Carmen Guerola, i la voluntària hospitalària Mª Cruz Rivera.

AECCAECC 4

En el dinar es va procedir al lliurament dels premis anuals a les juntes locals, i a la Junta Local d’Ondara de l’AECC se li va lliurar el premi a la gran labor en la captació de socis realitzada per aquesta associació a Ondara, que ha aconseguit més d’un centenar d’associats des de maig de 2017; esforç que ha sigut agraït ara amb aquest guardó d’àmbit provincial.

LA PSICÒLOGA DE L’AECC, ELS DIJOUS AL CENTRE SOCIAL D’ONDARA

D’altra banda, des de la Junta Local d’AECC s’ha aprofitat per a recordar que la psicòloga de l’AECC, que presta consulta en la Marina Alta per als malalts de càncer i familiars, també passa consulta un dia a la setmana a Ondara, concretament els dijous de 8 a 15 hores en el Centre Social d’Ondara. Per a més informació, es pot contactar amb la Junta Local.

Publicado en Actualitat, Associacions.