ONDARA POSA A DISPOSICIÓ DELS USUARIS NOUS ORDINADORS EN LA BIBLIOTECA MUNICIPAL

Els equips informàtics compten amb lector de targeta electrònica per a facilitar els tràmits on line

Ondara, 19.01.18. L’Ajuntament d’Ondara ha posat a disposició dels usuaris de la Biblioteca Municipal, a la Casa de Cultura, quatre nous ordinadors PC, que ja estan en funcionament. Es tracta de quatre ordinadors de taula dotats amb teclat amb lector de DNI electrònic. Per a aquest equipament s’ha realitzat una inversió de 2.293,19 euros, a càrrec de la partida d’Informàtica, gràcies a l’estalvi aconseguit el passat exercici 2017 en aquest departament.

Des de la Regidoria de Modernització (dirigida per José Ramiro) i atenent a les necessitats traslladades des de la Biblioteca, s’ha decidit destinar aquesta inversió a modernitzar i ampliar els punt d’accés informàtic per a la ciutadania d’Ondara, atès que era una necessitat ja que la nova Llei Administrativa 39 i 40 indica que l’administració ha de disposar de les ferramentes necessàries perquè els ciutadans puguen realitzar els tràmits on line, i per això, s’ha dotat amb aquests nous ordinadors que compten amb lectors de targeta electrònica.

Aquests quatre nous ordinadors es vindran a sumar als 4 ja existents en la Biblioteca, oferint així als usuaris un total de 8 ordinadors per a la seua utilització gratuïta. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, acompanyat per la bibliotecària, Amparo Martí, ha comprovat la posada en marxa d’aquest nou servei, que ja estan sent utilitzat pels usuaris de la biblioteca.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.